Akademie Bílí Tygři Liberec

ŽIVĚ: Tygři hrají proti Mnichovu o prvenství na Red Bulls Salute!

Date of publication Author Redakce

Kitzbühel/Liberec – Do série přípravných zápasů vstoupili Liberečtí jako poslední extraligový tým a jejich letošní premiéra byla vítězná! V semifinále prestižního turnaje Red Bulls Salute porazili Salzburg a v tuto chvíli hrají finálový duel proti německému Mnichovu. Utkání můžete sledovat živě na našem YouTube!

Proti Red Bullu Salzburg si šelmy vypracovaly během čtyřiceti minut dvoubrankové vedení a gólovým uragánem na začátku třetí periody poté definitivně rozhodly o své první letošní výhře. V druhém semifinálovém střetnutí poté Mnichov předčil slovenské Košice poměrem 4:1 a rovněž postoupil do finálového duelu. Utkání mezi Bílými Tygry Liberec a Red Bullem Mnichov o celkové prvenství na prestižním turnaji můžete právě v tuto chvíli sledovat živě na našem oficiálním YouTube kanále! Držte našemu týmu palce!

Sestava Bílých Tygrů

Pavelka (Kváča) – Šmíd, Melancon, Vitásek, Štibingr, Derner, Ivan, Šedivý – Birner, Filippi, Ordoš – Vlach, Gríger, Zachar – Najman, Klepiš, Faško-Rudáš – Šír, Jelínek, Rychlovský – Klapka

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení