Akademie Bílí Tygři Liberec

Jakub Klepiš znovu nominován na Zlatou helmu Komerční banky!

Date of publication Author Klub

Liberec - Že je expertem na pohledné kombinace, to Jakub Klepiš ukazoval už v předchozích angažmá. Svůj um nyní přenesl také pod Ještěd, kde se i ve druhém měsíčním vydání ankety Zlatá helma Komerční banky probojoval do elitní šestice.

Akce Jakuba Klepiše se probojovala už do Zlaté helmy za měsíc září. Tehdy šlo o jeho povedenou kličku a následné sólo, které předvedl na domácím ledě proti Kladnu. Za říjen pro změnu bude o hlasy fanoušků bojovat jeho kombinace, kterou sehrál společně Adamem Najmanem v Plzni.

V souhře mládí a zkušeností si Klepiš s Najmanem parádně narazil a na konci kombinace už stála pouze naprosto prázdná branka. Pro mistra světa z roku 2010 už nebylo nic jednoduššího, než ji trefit.

Ve výběru Zlaté helmy Komerční banky se sešla také řada dalších hokejových lahůdek. Spolu s Jakubem Klepišem zde nalezneme například exlibereckého Michala Bulíře či třineckého gólmana Marka Mazance. Podívejte se sami na výběr toho nejlepšího za uplynulý extraligový měsíc!

Jak si Jakub Klepiš v této tuhé konkurenci povede? Hlasovat pro zkušeného forvarda můžete i vy! Anketa probíhá tradičně ZDE. Pozor, uzávěrka je už v pátek 5. listopadu, pokud tak chcete tygřího útočníka podpořit, rozhodně si pospěšte!

Hlasujte pro parádní souhru Jakuba Klepiše s Adamem Najmanem a pomozte prvnímu jmenovanému v boji o Zlatou helmu Komerční banky za měsíc říjen!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení