Akademie Bílí Tygři Liberec

Jakub Klepiš má poraněnou nohu. Mimo hru bude až tři týdny

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Útočník Jakub Klepiš si v utkání s Mladou Boleslaví, které se odehrálo 26. 12., přivodil poranění nohy po nastřelení pukem. Kvůli tomu přijde o následující dva až tři týdny extraligového hokeje.

Bílí Tygři mohli v poslední době přivítat hned několik navrátilců do sestavy, kteří byli na marodce. Ještě před Vánoci se na led vrátil dlouhodobě zraněný Ondřej Vitásek, který vyztužil defenzivu. Útok zase po několikazápasové absenci posílil nejproduktivnější hráč týmu Tomáš Filippi. Do premiérového utkání v roce 2022 s Olomoucí už navíc naskočil i T.J. Melancon, který byl měsíc mimo hru kvůli zlomenině prstu.

Teď se ovšem budou Tygři muset obejít bez sedmatřicetiletého Jakuba Klepiše, který byl nastřelen v zápase s Mladou Boleslaví. Zkušený forvard ještě zvládl odehrát následující duel se Zlínem. Ze souboje s Litvínovem byl ovšem kvůli přetrvávajícím bolestem nucen odstoupit už během prvního střídaní. "Pokud půjde vše podle předpokladů, za dva až tři týdny uvidíme Kubu zpátky v zápase," říká hlavní kouč Patrik Augusta.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení