Akademie Bílí Tygři Liberec

Startuje finálová výzva ve hře Generali Šťastný Puk!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Už jsi vyzkoušel mobilní hru Generali Šťastný Puk? Pokud ne, pak zbystři. Startuje finálová výzva, díky níž můžeš vyhrát celou řadu skvělých cen včetně Stiga hokeje. Kolikrát dokážeš trefit čistý střed?

Máš staženou originální mobilní aplikaci Šťastný puk, ve které o osudu hokejových klání rozhoduješ ty? Jestli ne, tak ti posíláme od modré pár argumentů. Rád točíš šálou nad hlavou a honosíš se dresem Ládi Šmída či Petra Kváči? Pak právě pro tebe je tu možnost hrát v barvách našeho klubu.

Trefuj se na střed kluziště „šťastnými “ puky. Nejen, že ve výsledcích bude u tvého jména znak, který máš pravděpodobně vyrytý na srdci, ale každým výkonem podpoříš své borce přímo na ledě a posuneš je svými získanými body ve virtuálním žebříčku. Počítá se tvoje nejvyšší naházené skóre a celkový počet naházených puků.

Samotná aplikace přináší zábavu nejen tím, že se staneš nedílnou součástí našeho klubu, ale také svou hravostí. Při virtuálním házení puku budou totiž jeho dráhu ovlivňovat další hokejové prvky, například projíždějící rolba nebo zvuková vlna našich kotelníků.

Kromě týmového pocitu společného vítězství na tebe čeká odměna od titulárního partnera celého play-off Generali České pojišťovny, a to 30% sleva na cestovní pojištění, kterou můžeš uplatnit na https://www.generaliceska.cz/, a to do 31. 8. 2022. Stačí ve hře nasbírat 2 000 mincí.

Jsi připraven rozdat za nás pár bodyčeků a trefit puk přesně tam, kam patří? Tak mazej z trestné lavice na střídačku mezi naše hráče, kterým tolik let věrně fandíš a pomoz jim k vítězství ve virtuální lize. Tvůj úspěch se navíc promítne i v individuálním žebříčku, kde se můžeš posouvat se znakem našeho klubu až na samotný vrchol.

Finálová výzva

Od pondělí 18. dubna do neděle 24. dubna na tebe navíc čeká speciální finálová výzva. Soutěžícím budeme sčítat jejich trefy na čistý střed. Ten, kdo posbírá nejvíce bodů, se na konci zmíněného období může těšit na skvělé ceny, jako jsou STIGA hokej, bluetooth reproduktor Sony a batoh Husky. Na kolik bodů si věříš?

Stahuj aplikaci na GOOGLE PLAY

a APP STORE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení