Akademie Bílí Tygři Liberec

Celé Česko, ale i Slovensko či Německo. Kam putují dresy z aukce?

Date of publication Author Klub

Liberec - V neděli skončila aukce originálních hraných dresů ze sezony 2021/22, v nichž Tygři dokráčeli do čtvrtfinále play-off. Zajímá vás, kam jednotlivé trikoty poputují? Pak čtěte dále.

Není překvapením, že nejvíce z nich zůstane i po dražbě v Liberci. Z domácího města Bílých Tygrů nepocestuje celkem sedm dresů. Po jednom pak zůstane v blízkém Jablonci a Hodkovicích nad Mohelkou. Poté už ale následují mnohem vzdálenější trasy, které jen dokazují, že mají Tygři své příznivce skutečně ve všech koutech České republiky.

Dres Petra Jelínka získal majitel z Děčína, trikot Daniela Špačka zavítá nově do Hradce Králové a sedmadvacítka s jmenovkou Adama Dlouhého pocestuje do Pardubic. Výherce z Prahy pro změnu získal dres s číslem 38, který byl připraven jako rezervní a který tak nemá natištěnou jmenovku. Trikot Jana Ordoše čeká cesta do Brna.

Ve výčtu však nalezneme i další zajímavé adresy, jako například Koberovy, Studenec u Horek, Opočno, Terezín či Heroltice. Mimochodem, právě Heroltice, které se nacházejí nedaleko Brna, jsou se 180 obyvateli vůbec nejmenší obcí, kam jeden z dresů z této aukce poputuje. Výherce z Heroltic si v dražbě zajistil dres brankáře Jaroslava Pavelky.

Čtveřice trikotů se mimo České republiky podívá také do zahraničí. Dres Tomáše Záborského, který hájil tygří barvy v úvodu uplynulé sezony, získal majitel ze slovenské Ilavy. A stranou nezůstalo ani Německo, neboť trikoty T. J. Melancona a Michala Ivana vydražil fanoušek z Berlína a dres, v němž v extralize debutoval Vojtěch Jiruš, pro změnu zamíří do Glauchau.

Všem účastníkům aukce tímto ještě jednou děkujeme a výhercům gratulujeme. Celkem se podařilo vybrat 160 160 Kč, čímž se aukce zařadila mezi historicky nejúspěšnější. Výtěžek poputuje na konto mládežnické Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení