Akademie Bílí Tygři Liberec

Václav Novák: V Liberci jsem spokojený

Date of publication Author Redakce

Václav Novák zasedl ještě před nepovedeným utkáním s Pardubicemi k vašim dotazům a nyní vám nabízíme jeho odpovědi. Kromě Václava Nováka jste se ptali i trenéra Jandače, jehož odpovědi bychom vám rádi přinesli v brzké době (důvodem zdržení odpovědí Josefa Jandače je jeho zaneprázdněnost; děkujeme za pochopení).

Jirka - - Liberec - 9.11.2002 / 11:09
Ahoj Václave (doufám že mohu takto oslovovat) Kdybys mohl sám určit své 4 spoluhráče do lajny, kdo by to byl. 1. v Liberci 2. v ELH.

Odpověď:
V Liberci mi vyhovují hráči, s kterými hraji, ale zároveň je těžké o tom rozhodovat. A v ELH? No asi jako ve Spartě s Tomíkem, Hlinkou, Kučerou a Sýkorou.


Romana - romlink@email. cz - LIBEREC, BÍLÍ TYGŘI - 8. 11. 2002 / 18:59
Ahoj Vašku nemám na tebe žádnej dotaz ale moc ti přeju aby se ti dařilo takhle hrát stále ale chtělo by to možná víc goooolů ja byla jak jsme hráli na spartě a tam tě maj rádi a hádali jsme se s jedním pánem a on říkal že to nám jde nakupovat hráče to bylo zrovna když jsi dal gooool a le ty jsi přišel z Liberce že jo jinak přeju moc moc moc úspěchů a jen tak dál čau čau čau

Odpověď:
Díky moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Radek - DJ_hulo@centrum. cz - BT Liberec - 8. 11. 2002 / 10:40
Václave, pevně věřim že se dostanete do play-off. Mám tam spousty známých a hrozně moc vám to přeju. Ještě než začala sezona tak jsi měl rozhovor s moderátorkou TV genus a ona uplně podcenovala šance Liberce v extralize, tak doufam že ji potvrdíš svou verzi a že neměla pravdu?A tedˇ ruku na srdce , jakou si myslíš že máte šanci být mezi šesti nejlepšími aby to play. off nebylo jen tak tak s odřenými uši?Přeju hodně štestí do zbytku sezony.

Odpověď:
Šance je velká Radku, ale dejme si ruku na srdce - bude těžké bojovat o play off, ačkoliv dostat se tam je mé velké přání tak jako všech fanoušků včetně tebe.


hotgirl - - - 7. 11. 2002 / 21:57
Ahoj Vaclave, jeste nosis slecnam kafe?Nebo z tebe jeste neni uplny gentleman, abys ho i platil?!

Odpověď:
Nechápu??????????????????????


Slavek - sid. nb@tiscali. cz - BT Liberec - 6. 11. 2002 / 18:39
Václave, před sezónou byl stanoven jako primární cíl vyhnout se baráži. S ohledem na výkony Havířova se domnívám, že tento cíl by bylo možno přehodnotit. Fanoušci věří, že tým má na to, abyste došli do play-off. Co si o tom myslí hráči? Jakou metu jste si stanovili vy?

Odpověď:
Slávku, snem každého hráče je hrát extraligu o medaile a proto se o to budeme snažit i my. Tím je, myslím, cíl dán.


Petr Masny - masnak@post. cz - Liberec - 6. 11. 2002 / 13:17
Dobre poledne! Chtel bych se zeptat, kde je v kabine vetsi legrace? Na Sparte nebo v Liberci? A kdo tu srandu v obou tymech tahne? Zkuste byt prosim nestrucny. . .

Odpověď:
Petře, legrace je v každém týmu a je jedno jestli na Spartě nebo v Liberci. Na Spartě se o srandičky staral převážně Pavel Šrek, ke kterému jsem se přidal i já a ostatní. Nejvíce vítězily české filmy např. Marečku podejte mi pero. Na srandu v Liberci je nás kromě mě víc, Musil, Procházka......


ruda kovanda - ruda@komanda. cz - Novosibirsk - 6. 11. 2002 / 01:40
Chtel bych se zeptat, jak vnimate fakt, ze pan Jandac je tak mlady trener. . . Ve Sparte trenoval Vyborny a V. Sykora. . to jsou velke hvezdy. Nemel oproti nim u Vas Jandac nizsi autoritu? Cim si nvasi autoritu nejvic ziskal?

Odpověď:
U každého trenéra by měla být autorita stejná, je jedno jestli je starší nebo mladší. Respekt k trenérovi musí mít jakýkoli hráč včetně mě.


Slavek - sid. nb@tiscali. cz - BT Liberec - 5. 11. 2002 / 18:41
Sparta je tým s vyššími ambicemi nežli Liberec. Některým hráčům ve Spartě se nedaří, takže bys měl velkou šanci tam letos hrát výraznější roli. Nelituješ zpětně přestupu do Liberce?

Odpověď:
To co jsem prožil ve Spartě mě obohatilo, získal jsem si jméno. V Liberci jsem si chtěl ještě někdy zahrát a ta chvíle nastala letos. Jsem tu spokojený. Tím mé ambice ale nekončí.


tomas - - - 4. 11. 2002 / 21:23
kdo si myslis ze letos vyhraje tiul
tak co myslis prekvapi Liberec

Odpověď:
Titul vyhraje Sparta nebo Pardubice a my překvapíme! Uvidíš.. ...


Pipi - anonym1983@centrum. cz - HK - 3. 11. 2002 / 14:56
ahooj, byl jsem se podívat na jeden váš tréning, máš peknou helmu(gretzkyjevku jak se jí říka)Chtěl bych se zeptat jakou musiku posloucháš-te? díky

Odpověď:
Tu helmu používám jen na předzápasové rozbruslení, jinak v ní netrénuju. Co se týče hudby, můj obzor je celkem široký - Kabáti, AC/DC, ale taky Hanka Zagorová, Elvis a moje velmi oblíbené songy od Josefa Zímy.


Slavek - sid. nb@tiscali. cz - BT Liberec - 3. 11. 2002 / 13:03
Začátky fungování fan-klubu nejsou právě jednoduché. Tomu odpovídá i menší zájem ze strany fanoušků o výjezdy na cizí stadióny. I přesto se nám několikrát podařilo vyjet ven a povzbuzovat vás. Příští kalendářní rok to bude častější jev a v dalších sezónách budeme doufám jezdit na všechny zápasy. Otázka: Vnímáte podporu vašich fanoušků na stadiónech soupeře?

Odpověď:
I když Vás je málo tak to vnímáme. Díky moc za Vaší podporu. Snažte se!


Slavek - sid. nb@tiscali. cz - BT Liberec - 3. 11. 2002 / 12:58
Dobrý den, Václave.
Ze Sparty jste k nám přišel sám, i když si hlavně naši fanoušci dělali naděje i na případné získání Jiruše či Jardy Nedvěda ml. Proběhla jednání i s těmito dvěma hráči a jak případně reagovali?

Odpověď:
Nevím, to je otázka spíš pro management. Ahoj


marek - marek. lbc@quick. cz - liberec - 3. 11. 2002 / 12:40
Nemyslite si, ze jste v predeslych zapasech ztratili ponekud zbytecne body, ktere muzou chybet na konci sezony?Myslim, ze napriklad zapas se Vsetinem nebo Havirovem jste meli ve sve moci zejmena v prvni tretine. Dali jste ale pouze jeden gol z uvodniho naporu. Pak to vypadalo jako byste prestali bojovat a bruslit. Navic si myslim, ze Vsetin, Havirov nebo Slavia jsou hratelni souperi. Nyni vas cekaji tezke zapasy s Pardubicemi , Ynojmem a Spartoua tam se asi neda predpokladat, ze tyto soupere bude snadne porazit. pripada mi to, ze hrajete lepe venku nez doma.

Odpověď:
Bojovat se v Liberci přestává až po zápase. Jinak souhlasím, že to nebude žádná sranda, ale hrajeme přeci extraligu a tam se moc lehkých soupeřů nevyskytuje.


Pavel Zahradník - p. zahradnik@peguform. cz - Liberec - 3. 11. 2002 / 11:20
Ahoj Venco! Přeji úspěšnou sezónu! Mimochodem bych chtěl vědět jak by měla vypadat letošní sezóna aby byla podle tebe úspěšná 1) jako pro hráče 2) z hlediska teamu? Dík za odpověď, zdraví Tě Pavel.

Odpověď:
Aby byla úspěšná, tak to znamená titul pro Bílé Tygry.


lanýž - jirijurasek@mail. ru - Děčín - 2. 11. 2002 / 21:48
Dobrý den! Chtěl bych se zeptat, jestli neberete odchod ze Sparty do Liberce za krok zpět. Mohl byste prosim popsat oslavu obou titulu se Spartou?

Odpověď:
Jako krok zpět to určitě neberu, spíše jako pomoc mančaftu, kde jsem s hokejem začínal a velmi Liberec oblibuju. Oslavy tiulu? Tak s tím bych na světlo moc nelez-zkrátka ostuda.


josef ketyna - - libertec - 1. 11. 2002 / 09:28
jaké jídlo máte nejradeji, jaký film, s kým nejvíce kamarádíte v kabině a mimo kabinu. nebojíte se psů?

Odpověď:
Kachna se vším co k ní patří, Marečku podejte mi pero, Standa Procházka, psů se nebojím.


Josef Jindra - papjindra@seznam. cz - KRALUPY NAD VLTAVOU - 31. 10. 2002 / 12:19
O Sparte se rika, ze je to komunisticke muzstvo... Vite o nekom ze Sparty, kdo je v KSC? Nebo aspon v nejkae jine politicke strane? Bavite se v kabine aspon nekdy o politice?

Odpověď:
Ne


Vendula - - Praha - 30. 10. 2002 / 07:21
Ahoj Václave, mohl bys mi prosím prozradit, co má váš gólman Falta na helmě?

Odpověď:
Asi nějakou barvu, tuším že modrou a ještě to zvíře co máme ve znaku.


Slivka - - Liberec - 29. 10. 2002 / 11:09
Nazdar Václave, jak si se těšil do Liberce .

Odpověď:
Mooooooooooooooooooooooc


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

VIDEO: Vyrazte na nákup jako naši dorostenci. Akce Puky pomáhají stále trvá

Zápas juniorky s Přerovem má svůj náhradní termín

Deváťáci skolili houževnatý Tábor, rozhodovalo se v závěru

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení