Akademie Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Kdo ovládl souboj gólmanů?

Date of publication Author Klub

Liberec - Ve vědomostní tygří soutěži Desítka x2 došlo tentokrát na střet gólmanů Petra Kváči a Daniela Krále. Kdo si vedl lépe v hrací kartě, kde měli brankáři trefit, do kterého klubu odešel z liberecké kabiny zmíněný hráč.

Není tajemstvím, že gólmani si hráče soupeře před každým utkáním pečlivě studují. A vzhledem k tomu, že řada hráčů, kteří byli součástí hrací karty, stále nastupuje v extralize či v ní donedávna působili, neexistovali pro tuto hrací kartu vhodnější kandidáti, než právě tygří brankáři Petr Kváča a Daniel Král. Právě druhý jmenovaný byl v drobné nevýhodě, jako mladík totiž na rozdíl od svého zkušenějšího kolegy příliš ze zmíněných hráčů na ledě proti sobě či v jednom týmu nezažil.

Obtížnost postupně stoupala s tím, jak narůstala doba uplynulá od odchodu daného hráče z kádru Bílých Tygrů. Zatímco nad novými působišti Michala Plutnara, Adama Musila, Jana Výtiska či Dominika Lakatoše nebylo potřeba dlouho přemýšlet, kritické momenty přišly u Tomáše Vošvrdy, Petra Vampoly a Davida Šticha. Podařilo se tygřím brankářům správně určit i tato jména?

Podívejte se na video, které naleznete níže v článku. Nezapomeňte také pilovat své vědomosti. Už v průběhu prosince budete mít další možnosti zahrát si tygří vědomostní soutěž Desítka x2 přímo na ledové ploše Home Credit Areny, a to hned na zápase s Kladnem. Podaří se vám rovněž zvládnout bezchybně všechny odpovědi?


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

VIDEO: Vyrazte na nákup jako naši dorostenci. Akce Puky pomáhají stále trvá

Zápas juniorky s Přerovem má svůj náhradní termín

Deváťáci skolili houževnatý Tábor, rozhodovalo se v závěru

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení