Akademie Bílí Tygři Liberec

Druhá prohra v ENYAQ Hockey League. Tygři nestačili na Olomouc

Date of publication Author Esport

Liberec - Netradičně už v úterý se Tygři představili v předehrávce 3. kola esportové ENYAQ Hockey League proti Olomouci. Na Hanáky však po nervydrásající bitvě nestačili.

Po dvou odehraných kolech měli Tygři na svém kontě jednu výhru a jednu prohru, když nejprve přehráli Kometu Brno a vzápětí podlehli Českým Budějovicím. V předehrávce 3. kola je v úterý čekala Olomouc, která do utkání vstupovala jako neporažená. A během série ukázala, že rozhodně nejde o náhodu. V tygřím dresu si tentokrát odbyl premiéru Mikin, který pro toto utkání nahradil Asgardiiika.

Jako první však šel do boje Jelenn, který změřil síly s olomouckým gamerem Mozapsem. Už tento souboj ukázal, že bude mít celé klání velmi vyrovnaný souboj. Nakonec se však ze zisku prvního bodu radovali Tygři, když si Jelenn připsal cennou výhru těsným poměrem 2:1.

Vzápětí šel do boje poprvé také Mikin, který ale na svou premiéru nebude vzpomínat v dobrém. Olomoucký Aigeu mu totiž uštědřil nepříjemný debakl 10:2 a rázem bylo v sérii srovnáno. Šlo se do čtyřhry, která měla napovědět nejen o zisku mečbolu, ale také o dalším průběhu série. Mikin se v tomto souboji oklepal z předchozího nezdaru a po výhře 2:1 se radovali Tygři, kteří byli najednou blízko celkové výhře.

Když se Jelenn v souboji s Aigeuem ujal ve druhé třetině vedení 5:1, zdálo se, že je hotovo. Jako by se však Tygři nechali tímto průběhem ukolébat. Aigeu odstartoval neuvěřitelný obrat, na jehož konci svítil na skóre výsledek 5:6 a série byla rázem srovnaná.

V závěrečném utkání se snažil vše zachránit Mikin proti Mozapsovi, ovšem na svého soupeře nestačil a prohrál těsně 2:3. Stejným skóre tak nakonec skončila také celá série, kterou budou Tygři chtít velmi rychle zapomenout. Šanci odčinit svůj nezdar budou mít už v neděli 2. ledna proti Mountfieldu HK.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Tygři U14 za sebou mají špičkový turnaj ve Švédsku! V těžké konkurenci byli čtvrtí

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení