Akademie Bílí Tygři Liberec

Staň se Tygrem! Novým členům nabízíme první měsíc zdarma

Date of publication Author Klub

Liberec - Už ti byly 4 roky? Tak neváhej a přidej se k nám! Poznej nové kamarády, zažij spoustu zábavy a získej na začátek pro sebe ten nejlepší pohybový základ. Tygřík je tu nejen pro začínající hokejisty a hokejistky, ale také pro všechny děti, které se chtějí naučit základům bruslení, hokeje a všeobecné pohybové přípravy. Zkrátka tu jsme pro všechny děti. Pro nové děti máme první měsíc zdarma.

Zimní měsíce k hokeji doslova lákají. Pojďte si ho k nám zkusit! Bílí Tygři ve svých řadách rádi přivítají všechny kluky a holky narozené mezi roky 2015-2018.

Děti se u nás naučí novým sportovním dovednostem, především ovšem zažijí spoustu zábavy a získají mnoho nových kamarádů. Věnovat se jim budou naši profesionální trenéři, výstroj klub až do třetí třídy zapůjčuje zcela zdarma. Naši členové navíc mají přístup na domácí zápasy A-týmu za zvýhodněnou cenu.

Všechny děti, které s hokejem začínají, u nás nejdříve navštěvují Tygříka, ve kterém se hravou formou snadno naučí nejen základy bruslení a hokeje, ale zlepší si také všeobecnou pohybovou gramotnost. Tygřík je tu pro vás třikrát týdně – v úterý, čtvrtek a sobotu (viz. plakát níže).

První měsíc trénování klub nabízí zcela zdarma, vaše děti tedy mají dostatek času se rozhodnout, zda je lední hokej oslovil a chtějí v něm pokračovat i dál.

Těšíme se na vás!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení