Akademie Bílí Tygři Liberec

Zapojte se do soutěže a staňte se tváří tygří kampaně!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři si od začátku této sezony připomínají dvacet let mezi českou hokejovou elitou. A stát se součástí kampaně nyní můžete i vy. Jak dlouho jste Tygrem? Zapojte se do naší soutěže!

Aktuální tygří kampaň, kterou můžete vídat například v Liberci a v okolí na billboardech, se nese v duchu hesla "Tygr od...". Jejími hlavními tvářemi jsou Michal Bulíř, Lukáš Derner a Jan Šír, tedy hráči, kteří právě mezi Tygry dělali své první krůčky na ledě. Zároveň však víme, že Tygři nejsou pouze hráči, ale také naši fanoušci. Také vy tak budete mít šanci stát se tváří kampaně!

Výzva pro naše fanoušky

Odkdy jste Tygrem vy? Který významný moment ve vás probudil vztah k Bílým Tygrům? Podělte se s námi! Autoři nejzajímavějších sloganů se stanou součástí druhé vlny kampaně "Tygr od..." a objeví se tak (nejen) na klubových billboardech. To navíc není vše, trojice výherců navíc bude mít možnost strávit s jedním vybraným doprovodem extraligové utkání Bílých Tygrů ve skyboxu a zažít tak hokej z neopakovatelné perspektivy.

Co pro to musíte udělat? Zašlete nám svou fotografii spolu s fotkou z doby, kdy jste se stali Tygrem. Inspirací pro vás může být pozice kapitána Michala Bulíře v náhledové fotografii v článku. K fotografii přidejte vámi vymyšlený slogan ve stylu "Tygr od...". To vše se svým jménem a kontaktními údaji zašlete na adresu soutez@hcbilitygri.cz. Čas máte do pátku 20. ledna.

Z došlých sloganů budou vybráni tři výherci, kteří se zúčastní focení druhé vlny kampaně s profesionálním fotografem a stanou se tak její tváří. O veškerém dalším postupu budou výherci informováni.

Ukažte nám, jak dlouho tluče vaše tygří srdce!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Tygři U14 za sebou mají špičkový turnaj ve Švédsku! V těžké konkurenci byli čtvrtí

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení