Akademie Bílí Tygři Liberec

SOUTĚŽ: Užijte si Valentýn na ledě Home Credit Areny!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Fanoušci, nezapomeňte! Už za necelé dva týdny je tu Valentýn, svátek zamilovaných. Nevíte, čím svou drahou polovičku překvapit? Vyrazte společně na Valentýnské bruslení přímo na ledě Home Credit Areny!

Těšit se můžete na unikátní příležitost poznat domácí stánek Bílých Tygrů z úplně nové perspektivy. Zabruslete si na ledové ploše, na níž běžně válí hvězdy jako Frolík, Birner nebo Kváča! Nachystán pro vás bude také unikátní ledový bar, kde si budete moci vychutnat skleničku lahodného prosecca či některý z nealko nápojů.

Během bruslení na ledě je potřeba se také zahřát. Proto bude pro všechny nachystán horký punč ZDARMA. Stačí sledovat profil Home Credit Areny na Facebooku či Instagramu, prokázat se hostesce a punč je váš. Pro prvních 30 příchozích pánů máme pro změnu připravenou květinu od společnosti Kytky od Pepy, radost tak své partnerce můžete udělat hned dvojnásobnou.

A to stále není vše. Těšit se můžete také na zajímavé soutěže, díky nimž budete moci vyhrát ceny od našich partnerů, jako jsou romantická snídaně v DOK Liberec, filmové rande v multikině Cinestar a mnoho dalších parádních odměn!

Jednu soutěž jsme si pro vás navíc připravili už nyní, a to o vstupenku pro vás a vaši drahou polovičku. Okomentujte soutěžní příspěvek na našem Facebooku a budete moci na Valentýnské bruslení vyrazit zdarma!


Pokud se na vás štěstí v soutěži neusměje, nezoufejte. Vstupenky na Valentýnské bruslení v Home Credit Areně si můžete zajistit online v síti Ticketportal za cenu 200 Kč za osobu. Rozhodně s nákupem neváhejte, k dispozici je pouze 100 vstupenek!

Užijte si netradiční Valentýn v Home Credit Areně! Těšíme se na vás!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení