Akademie Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: S jakým číslem na dresu nastupoval tento Tygr?

Date of publication Author Klub

Liberec - S každým hokejistou je tradičně svázáno také číslo, které nosí na svém dresu. A právě na ty byla zaměřena další hrací karta naší vědomostní soutěže Desítka x2. Své mozkové závity v ní prověřili Adam Najman a Jan Štibingr.

Jistě si sami vzpomenete na celou řadu čísel, která jsou bytostně svázána se svým nositelem. Ať už jde o celosvětově známá jména, jako Wayne Gretzky a jeho 99ka, případně Jaromír Jágr s číslem 68. Jak si ale poradíte s bývalými hráči, kteří v minulosti v dresu s tygřím logem nastupovali?

V rámci kabiny dostali tuto hrací kartu za úkol mladíci Adam Najman a Jan Štibingr. S ohledem na své mládí naprostou většinu hráčů na kartě během jejich hráčské kariéry nezažili. Přesto ukázali, že jim tygří minulost není lhostejná, a dokázali správně určit většinu jmen. Možná trochu překvapivě přišla první chyba u Dominika Lakatoše, který přitom stejné číslo, jako mezi Tygry, obléká dodnes.

Komu se nakonec podařilo v tomto duelu zvítězit? A kolik hráčů dokázali Najman se Štibingrem správně určit? Podívejte se sami ve videu níže.

A jak byste si s touto otázkou poradili vy? Vzpomněli byste si i na číslo na dresu Jana Víška či Stanislava Procházky? A zvládli byste celou kartu určit bez jediné chyby? Pak jste skutečnými znalci tygří historie. Třeba si na některém z následujících zápasů budete moci zahrát Desítku x2 přímo na ledě Home Credit Areny během domácích zápasů Bílých Tygrů!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení