Akademie Bílí Tygři Liberec

Velká novinka! Sledujte zápasy mládežnických kategorií online

Date of publication Author Klub

Liberec - Akademie Bílých Tygrů ve spolupráci s czechicehockey.tv nainstalovala do Home Credit Areny i Svijanské arény speciální automatické kamery, díky kterým budete moci sledovat zápasy mládežnických kategorií od druhé třídy až po juniorku i z pohodlí domova. Bílí Tygři se přidávají k několika dalším předním klubům, které už stejnou službu také nabízejí.

Nemůžete se osobně dostavit na zápas svého dítěte, kamaráda, nebo jen chcete vidět kvalitní mládežnický hokej z pohodlí domova? Díky nové spolupráci s czechicehockey.tv to už nebude problém!

V Home Credit Areně i Svijanské aréně v minulých dnech proběhla instalace moderních kamer, které nepotřebují lidskou obsluhu a při zápasech budou automaticky snímat puk.

Pokud si na czechicehockey.tv založíte svůj účet, budete moci kromě libereckých utkání sledovat i všechny další zápasy v nabídce. Přehrávání funguje jak živě, tak ze záznamu. Do svého účtu se můžete přihlásit z počítače i telefonu.

Jak na zakoupení?
1. Registrujte nebo přihlaste se na webu czechicehockey.tv
2. Vyberte Váš oblíbený klub - HC Bílí Tygři Liberec
3. Vyberte předplatné, vyplňte údaje o platební kartě a potvrďte platbu.
4. Máte hotovo!

Czechicehockey.tv je placená služba, kterou si můžete zajistit formou měsíčního nebo ročního předplatného. Měsíční stojí 320 Kč, roční vyjde na 1990 Kč. Pokud tedy plánujete sledovat zápasy pravidelně, z dlouhodobého hlediska je samozřejmě výhodnější roční varianta.

Jsme rádi, že jsme se czechicehockey.tv navázali spolupráci a můžeme vám nabídnout další rozšíření služeb. Bílí Tygři se tím přidávají mezi další přední české kluby, které se už do ambiciózního a rostoucího projektu zapojily.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení