Akademie Bílí Tygři Liberec

Reprezentační osmnáctka startuje přípravu na MS i s Jaromírem Pérezem!

Date of publication Author Ondřej Belák, Martin Voltr

Liberec - Česká reprezentace do osmnácti let v úterý zahájila finální fázi přípravy na mistrovství světa, které se od 20. do 30. dubna uskuteční ve Švýcarsku. Národní výběr trenéra Jakuba Petra se bude jen s krátkými přestávkami chystat téměř měsíc v kuse v jihočeském Písku.

Domácí příprava reprezentantů ročníku 2005 a mladších bude čítat čtyři pětidenní tréninkové bloky, na jejím konci bude stát zápas s Lotyšskem a noční vlakový přesun do dějiště mistrovství světa. Úvodní kemp proběhne od úterý 21. do soboty 25. března a bude se zatím týkat pouze hráčů, kteří se svými kluby už nepokračují v soutěžích.

Pozvánku na první kemp obdržel také liberecký útočník Jaromír Pérez, který měl v letošní sezóně už jako "provoročák" významnou roli v tygří juniorce, kde se zařadil mezi pětici nejproduktivnějších hráčů. Sezónu uzavřel s bilancí 15+13 ve 46 utkáních.

Rodák ze španělské Barcelony má už s českým reprezentačním dresem na mládežnické úrovni poměrně bohaté zkušenosti, v kategoriích U17 a U18 za národní tým odehrál v součtu 22 zápasů.


Nominace ČR U18 na 1. kemp

Brankáři: Jan Kavan (Kometa Brno), Jan Kasal (Hradec Králové).

Obránci: Adam Hamrla (Zlín), Jaroslav Bystřický (Litvínov), Lukáš Eich, Denis Svoboda (oba Kometa Brno), Tomáš Galvas (Olomouc), Antonín Lučan (Koo Koo Kouvola, Finsko), Martin Máša (Bishops College, Kanada).

Útočníci: Jaromír Pérez (Liberec), Lukáš Heš, Richard Marek (oba Zlín), Jakub Bednařík, Dominik Čech (oba Litvínov), Matěj Bělohlav (Kometa Brno).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení