Akademie Bílí Tygři Liberec

Představujeme nový projekt: Květen ve znamení Development weekends

Date of publication Author Klub

Liberec - Jaro klepe na dveře a mohlo by se zdát, že se hokej na nějaký čas odmlčí. To se ovšem nedá říct o naší akademii! Už teď se můžete hlásit na speciální květnové Development weekends, které jsou určené pro hráče a hráčky (včetně brankářů) narozené mezi roky 2010 a 2014.

Přihlašovat se můžete zde.

Development weekends navazují na oblíbený projekt Development days, nicméně s tím rozdílem, že místo jednoho dne budou trvat hned celý víkend a nabídnou ještě bohatší program, který bude zaměřený nejen na trénink a hru, ale i na vzdělávání.

Každý den budou kromě dvou tréninků na ledě připraveny také pestré aktivity "na suchu" – jak v tělocvičně, tak na venkovních sportovištích. Dalšími novinkami jsou prostor na osobní rozvoj v rámci worskshopů a challenge of the weekend, které nabídnou soutěže o věcné ceny.

Development weekends budou probíhat pod vedením profesionálních trenérů naší akademie, včetně kondičního kouče a trenéra brankářů. Na programu se budou významnou měrou podílet také naši partneři, kteří společně vytváří pro hráče takový program, který povede k jejich zlepšení – ušitý na míru pro hráče i brankáře. Samozřejmostí jsou i celodenní stravování a pitný režim v ceně.

Program


1. víkend (6. a 7. 5.)

Zaměřením pro hráče na ledě bude přihrávka a zpracování kotouče, pro gólmany práce s holí. Mimo led bude program zaměřený na rychlost. Tématem osobního rozvoje bude vítězný přístup, a dorazí mentální kouč Miroslav Nečas. Během víkendu Vám pomůže vybudovat si komplexní vítězný přístup, neprůstřelné sebevědomí a udržitelné emoce. Odnesete si praktické nástroje, které můžete ihned používat.

2. víkend (13. a 14. 5.)

Druhý víkend nabídne stejné téma na ledě i na suchu: herní myšlení pro hráče a pro brankáře reakce a rozhodování. Čeká vás trénink zaměřený na kognitivní funkce, kdy hráči musí reagovat, vyhodnocovat a řešit pohybové úkoly a herní situace. Partnerem tohoto víkendu je Sense Arena, kde si hráči tento trénink také vyzkouší. V rámci osobního rozvoje je připravený workshop zaměřený na platformu virtuální reality jako podpůrného nástroje sportovního výkonu, který jim může pomoci se zlepšovat.

3. víkend (20. a 21. 5.)

Tématem na ledě bude pro hráče krytí a kontrola kotouče, pro gólmany screen. Mimo led je připravený program zaměřený na sílu a koordinaci. Osobní rozvoj zajistí Marcel Fáber ze Společnosti profesionálních koučů, certifikovaný kouč ICF www.spolecnostkoucu.cz. Tématem bude výkon versus strach, jak ho odbourávat nebo jak z něho naopak těžit v rámci svého výkonu.

4. víkend (27. a 28. 5.)

Tématem na ledě pro hráče bude střelba a zakončení, pro brankáře zónové bruslení. Trénink off-ice si pod svá křídla vezme Sport Park Medical, který hráče připraví v rámci warm-upu na tréninkové jednotky, následně s nimi také provede rozvojovou část včetně kompenzace po náročném dni. Zdraví a péče o své tělo je důležité téma pro sportovní výkon a vývoj mladého sportovce, proto hráči uslyší praktické rady, jak se o sebe starat.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení