Akademie Bílí Tygři Liberec

Nepropásněte naši nabídku letních kempů! Jaký si vyberete?

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Akademie Bílých Tygrů si pro vás na léto znovu připravila atraktivní nabídku kempů. Registrace už jsou spuštěné jak na tradiční velký kemp, tak i na příměstský. Neváhejte tedy a zajistěte si svá místa!

Hokejový kemp

Letošní ročník už tradičního letního kempu bude určen hokejistům narozeným mezi roky 2010 - 2014. Děti se budou znovu moci těšit na českou trenérskou špičku a bohatý program na ledě i mimo něj. Účastníky čeká 6 dní ve špičkovém zázemí areálu Sport Parku Liberec, dvě tréninkové jednotky denně na ledě, dvě na suchu a mnoho dalšího. Kemp je určený pro hráče i brankáře! Ubytování i stravování zajišťuje klub v ceně kempu v rámci areálu.


Více info včetně návodu k registraci najdete zde.

Příměstské hokejové kempy

Příměstské kempy jsou určené pro naše malé Tygříky i pro hráče z jiných hokejových klubů. Jsou vícedenní, bez ubytování a v poslední době velmi vyhledávanou formou všestranného a hokejového celodenního programu. Všem účastníkům garantujeme každý den trénink na ledě, na suchu i doprovodné aktivity včetně vzdělávání v různých oblastech. Na příměstských kempech se tvoří další kamarádské a týmové vazby a děti si užijí spoustu zábavy. V ceně jsou zahrnuty sportoviště, plnohodnotné a vyvážené celodenní stravování, pitný režim a doprovodný program. Zajistěte si své místo včas, maximální denní kapacita je stanovena na 40 dětí.


Více info včetně návodu k registraci naleznete tady.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení