Akademie Bílí Tygři Liberec

SOUTĚŽ: Vyhraj dva lístky na Benátskou! s Impulsem

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Už máš lístky na letošní Benátskou? Ne? Tak zbystři. Máme tu pro tebe soutěž, v níž můžeš zařídit sobě a svému doprovodu vstup na celý festival ZDARMA.

Jak na to? Je to úplně jednoduché. Stačí, když zamíříš na naši facebookovou stránku a odpovíš na jednoduchou soutěžní otázku. Jeden vylosovaný se může těšit na skvělou odměnu v podobě dvou celofestivalových vstupenek. Tak hodně štěstí!

Festival Benátská! s Impulsem patří každoročně mezi hlavní kulturní události Libereckého kraje. Nenechte si ani její ročník 2023 ujít! Těšit se můžeš na celou řadu velkých jmen české hudební scény. Hlavní hvězdou pak bude světová star Chris Norman!

Nejvýraznějším českým jménem nadcházející Benátské bude pro změnu známý český písničkář Jaromír Nohavica, který rozhodně není na tomto festivalu nováčkem. Pokud jsi navštívil například jeho koncert v roce 2019, jistě víš, že se můžeš těšit na skvělý hudební zážitek. Novou českou vlnu hudby budou reprezentovat například Mirai, Viktor Sheen či Marpo s Troublegangem.

Na Benátské letos zahrají také kapely Harlej, Trautenberk nebo Krucipüsk. Dále vystoupí ve Vesci například Lenka Filipová a celá řada dalších stálic české a slovenské hudební scény. Právě slovenským interpretům bude patřit čtvrteční večer, těšit se tak můžeš na Richarda Müllera, dále zahrají Peter Nagy & Indigo, Vašo Patejdl & Band a mnoho dalších.

Těšíme se, až se s tebou setkáme v červenci 2023 na festivalu Benátská! Více informací naleznete na benatska.cz.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení