Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygři vyzvou reprezentaci v hokejbalové exhibici!

Date of publication Author Klub

Liberec - Na přelomu června a července se v Home Credit Areně a Svijanské aréně uskuteční mistrovství světa juniorů v hokejbale. Malou hokejbalovou ochutnávku však pro tebe máme už teď. Ve čtvrtek 8. června vyzve česká juniorská hokejbalová reprezentace Bílé Tygry v exhibičním utkání.

Hokejbalový národní tým proti hokejovým profesionálům. To samo o sobě slibuje velmi zajímavou zápletku. Jak se Tygři popasují s podobným, zároveň však velmi odlišným sportem? Čelit navíc budou rovnou těm nejpovolanějším, a to výběru, který bude již za necelý měsíc reprezentovat Českou republiku na juniorském mistrovství světa v Liberci.

A na co se vlastně můžeš těšit? Oba výběry se utkají v exhibičním utkání hraném na 2x15 minut. O přestávce mezi poločasy změří hráči síly v tvrdosti střelby na radar a po samotném utkání dojde také na ukázku hokejbalových nájezdů. Následovat bude rovněž autogramiáda obou týmů.

Exhibiční hokejbalový souboj je naplánován na čtvrtek 8. června od 17:30 ve Svijanské aréně. Vstup do Svijanské arény bude umožněn primárně hlavním vstupem od ulice Jeronýmova od 17:00.


A to není vše. Rozhodně si nenech ujít ani samotné hokejbalové mistrovství světa juniorů, které odstartuje 28. června. Představí se na něm postupně junioři do 16, 20 a 23 let (28. 6. až 2. 7.), junioři do 18 let a juniorky do 20 let (3. 7. až 6. 7.). Více informací nalezneš na oficiálních stránkách šampionátu.

Svátek hokejbalu zavítá do Liberce, u toho nemůžeš chybět!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení