Akademie Bílí Tygři Liberec

Ve fanshopu probíhá výprodej! Ulovte si skvělé kousky za nejlepší ceny

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Nákup v tygřím fanshopu se vyplatí! Přichystali jsme pro vás totální výprodej vybraných skladových zásob, v němž si můžete ulovit vybrané klasiky se skvělými slevami.

Ve výprodeji seženete v našem fanshopu a e-shopu například skladové dresy ze sezony 2022/23, kde si mezi replikami i originály s vyšitým logem můžete stále vybrat z mnoha zajímavých variant hráčů. K dispozici jsou poslední bílé i modré dresy, s výběrem tedy rozhodně neváhejte!

Ulovit si dále můžete také minidresy, trička, mikiny, kšiltovky a celou řadu dalších různých fanpředmětů. To vše za nejnižší možné ceny!

A jak si slevy ulovit? Stačí vyrazit do naší kamenné kamenné prodejny tygřího fanshopu. Naleznete ji v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřena je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžete ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžete zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vyberete?

VELKÝ TYGŘÍ VÝPRODEJ

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení