Akademie Bílí Tygři Liberec

Juniorka také letos zavítá do Turnova! 30. listopadu se střetne s Litvínovem

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Dobré tradice se mají dodržovat. Také letos se tedy naše královská mládežnická kategorie představí v Turnově, kde odehraje jedno domácí utkání. Tygři na zimním stadionu Ludvíka Koška změří ve čtvrtek 30. listopadu od 18:00 síly s Litvínovem, diváci se kromě kvalitního juniorského hokeje budou moct těšit i na bohatý doprovodný program. Vstupné je pouze 50 Kč.

V Turnově se chystá velký hokejový večer. V minulých letech tam zavítaly na všechny čtyři juniorské zápasy stovky diváků, což by pořadatelé chtěli minimálně zopakovat.

Na zápase bude přítomen tygří maskot, ale i malý fanshop, v němž si budou moci příchozí fanoušci zakoupit zboží s tématikou Bílých Tygrů. Pokud se tedy na zápas zapomenete pořádně vyzbrojit, nebude problém to přímo na místě napravit! Připravena bude zároveň McDonald´s Tygří Trefa, která je dobře známá ze zápasů seniorské extraligy.

Hlavní trenér U20 Valdemar Jiruš
Do Turnova se moc těšíme. Je tam krásný nový zimák s úzkým kluzištěm, což slibuje rychlý mládežnický hokej. Zápasy s Litvínovem jsou navíc vždycky napínavé. Věříme tedy, že podobně jako v minulých letech přijde hodně lidí a potěšíme je kvalitním výkonem. Tímto si všechny dovoluji pozvat.

Příchozí diváci si navíc budou moci vyzkoušet například virtuální Sense Arenu, kterou liberečtí hokejisté využívají v tréninku. K dispozici bude také interaktivní deska na cvičení ovládání kotouče. V jednotlivých soutěžích se bude bojovat například i o vstupenky na domácí utkání A-týmu Bílých Tygrů!

Především ale v Turnově půjde o hokejový zážitek. Utkání s Litvínovem může být nesmírně důležité, půjde totiž o předposlední kolo základní části. Souboj o TOP 4, která postoupí do nadstavby, jejíž účastníci už budou mít jistou účast v play-off, je nesmírně vyrovnaný. A přestože Bílým Tygrům v době vydání článku patří v západní skupině první místo, nic ještě nemají jisté.

Neváhejte a přijďte liberecké mladíky do Turnova podpořit! Vstupné je 50 Kč.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

FOTO: Květnový development program v Home Credit Areně

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení