Akademie Bílí Tygři Liberec

Velký úspěch! U11 vyhrála prestižní mezinárodní turnaj

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Tygří U11 se zúčastnila mezinárodního turnaje Christmas Puck 2023, který se odehrál na ledě pražské Sparty. Po skvělých výkonech ovládli Tygři všechny své zápasy a nakonec si došli pro celkové vítězství, když ve finále porazili právě domácí celek. Zaskvěla se především brankářka Kateřina Stuchlíková.

Liberečtí nejdříve odehráli tři zápasy v rámci skupiny B, kterou nakonec suverénně ovládli. Nejdříve přehráli Letňany vysoko 7:0, slovenský Poprad následně porazili 9:5 a na závěr zvítězili i nad třineckými Oceláři 8:3.

Do play-off tak šli z prvního místa a stejně přesvědčivě si počínali i ve čtvtfinále proti Plzni, které ovládli jednoznačně 12:1. Semifinále už bylo o poznání vyrovnanější. Utkání s PRO Tým Slovakia dospělo až do samostatných nájezdů, v nichž byli nakonec šťastnější Tygři!

Ve finále čekala náš celek domácí Sparta. Vyrovnaný duel nakonec Liberečtí ovládli poměrem 5:2 a mohli se tak radovat ze zisku titulu!

Trenér Adam Jandejsek o turnaji
Máme za sebou prestižní mezinárodní turnaj, který se našemu týmu skvěle vydařil. Podařilo se nám vyhrát všechna utkání, odměnou nám je vítězství celého turnaje. Velký díl na tomto úspěchu má naše skvělá brankářka Kačka Stuchlíková. Všichni hráči makali a odměnou jim byly zlaté medaile. Děkuji hráčům za předvedené výkony, rodičům za skvělou atmosféru a pořadatelům za velmi kvalitní provedení a zápasy.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Tygři U14 za sebou mají špičkový turnaj ve Švédsku! V těžké konkurenci byli čtvrtí

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení