Akademie Bílí Tygři Liberec

Rozloučení se sezonou aneb OFF Párty v sobotu na zápase juniorky

Date of publication Author Klub

Liberec - Sezona A-týmu je po vyřazení se Spartou u konce. Svěřenci trenéra Pešána se však rozhodně nemají zač stydět. Přijďte se se svými oblíbenými hráči rozloučit na tradiční OFF Párty, která se uskuteční v sobotu od 16 hodin na utkání juniorky ve čtvrtfinále play-off.

Zatímco sezona A-týmu je u konce, juniorku čekají domácí zápasy čtvrtfinálové série proti Kometě Brno. A právě při této příležitosti proběhne tradiční rozloučení v podobě OFF Párty, která se uskuteční v sobotu 23. března od 16 hodin v Home Credit Areně. Vstup bude umožněn hlavních vchodem do arény.

A na jaký program se můžete těšit? Od 16 hodin se budete moci setkat s hráči A-týmu, a to v prostorách Česká spořitelna Klubu. Budete tak mít příležitost získat podpisy či společnou fotografii se svými oblíbenými hráči. Výjimkami jsou pouze Tomáš Galvas a Jaromír Pérez, kteří s nejvyšší pravděpodobností nastoupí v tygřím dresu za juniorku. Hráči A-týmu budou fanouškům k dispozici od otevření Home Credit Areny až do konce první přestávky zápasu juniorů.

Samotný zápas juniorky pak odstartuje od 17 hodin, kromě rozlučky s A-týmem tak budete mít možnost podpořit tygří naděje v klíčovém zápase play-off. Před domácími souboji s Kometou je totiž série 1:1 a je jasné, že do sobotního duelu vstoupí jedno z mužstev s mečbolem. O to důležitější bude pro naše juniory vaše podpora.

V průběhu celé OFF Párty dále budete moci navštívit také tygří fanshop a otevřen pro vás bude také stánek s občerstvením, a to přímo u vstupu do Home Credit Areny. Pro všechny dětské fanoušky jsme si navíc přichystali popcorn a cukrovou vatu zdarma.

Přijďte se rozloučit s Tygry a sezonou 2023/24! Těšíme se na viděnou!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení