Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygři budou hrát i na farmě ve Vrchlabí

Date of publication Author Jan Rachota

Včerejší tisková konference odhalila také to, který z hráčů obdrží černého Petra a nevejde se pro začátek ligy do základního kádru trenéra Gregora. Na farmu do Vrchlabí, které se po postupu do první ligy stalo pro liberecký klub blízkým partnerem, míří na střídavý start beci Rýgl s Hrachem a útočníci Jech a Rapač.

Vedení Bílých Tygrů očekává do budoucna ještě jeden odchod z řad obránců. "I kvůli potížím s marodkou v přípravě chceme nechat měsíc vykrystalizovat složení obrany a pak bychom rádi jednoho obránce pustili do konce ledna na hostování do jiného extraligového klubu," uvedl Gregor. Liberec tak začne extraligu s devíti beky.

V průběhu ročníku mohou za Vrchlabí nastoupit formou střídavého startu také další liberečtí hráči. Jmenovitě se jedná o útočníky Duška, Hrušku, Špačka a Vantucha.

V první lize bude působit i brankář Michal Nedvídek. Ten uspěl na zkoušce v Třebíči a bude za Horáckou Slavii chytat formou střídavého startu.

Bílí Tygři se nebrání ani putování hráčů opačným směrem a mapují tak situaci v ruské superlize či v NHL, odkud by mohly přijít případné posily.

Podrobný přehled letních libereckých přestupů naleznete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Skvělá zpráva! Na World Hockey Challenge zamíří šestice Tygrů

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení