Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři se představí v České Lípě a v Německu

Date of publication Author Tisková zpráva

Bílí Tygři sehrají v létě dva zápasy v rámci propagace hokeje v blízkém okolí. Nejprve se představí 10. srpna od 17.00 hodin v České Lípě, 27. srpna pak od 18.00 hodin v německém Jonsdorfu. Na českolipském stadionu bude jejich soupeřem tým Pardubic, v Jonsdorfu pak Bremerhaven.

V České Lípě si před dvěma roky fanoušci nasadili laťku vysoko, na souboj libereckých Bílých Tygrů s Pardubicemi tu tehdy přišla vyprodaná hala. Letos se Liberec představí v rámci přátelského utkání v České Lípě znovu a chybět nebudou ani Pardubice. Bílí Tygři mají svému soupeři co oplácet - právě Pardubice v loňské sezóně ukončily pouť libereckých hráčů v play-off a po vítězství nad Vítkovicemi se radovaly z mistrovského titulu.

Vstupenky na utkání budou stát 50 Kč a budou v prodeji před utkáním ve Sportareálu Česká Lípa, kde se zápas odehraje. Majitelé permanentek, klubových permanentek a skyboxových karet Bílých Tygrů na sezónu 2010/2011 mají vstup zdarma a do haly budou vpuštěni po předložení své karty. Po zápase se všichni fanoušci mohou těšit na autogramiádu libereckých hráčů.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení