Akademie Bílí Tygři Liberec

Dres kapitána Nedvěda se vydražil za 11 550 korun

Date of publication Author Jan Rachota

Včera skončila další aukce originálních dresů Bílých Tygrů. Asi nikoho nepřekvapí, že nejvíce musel úspěšný dražitel dát za dres kapitána Petra Nedvěda - jeho trikot ho přišel na 11 550 Kč! Druhým nejdražším byl pracovní oděv Andreje Podkonického (2 600 Kč) a třetím Milana Bartoviče (2 500 Kč). Pojďme se nyní podívat do zajímavostí aukce.

Dražba začala v pondělí 11. dubna a šlo v ní o celkem 35 dresů ze sezóny 2010/2011, 4 trikoty ze sezóny 2009/2010 a 8 hráčských relikvií z exhibice s Bostonem.

Stejně jako loňská, i letošní aukce se zdaleka nepřiblížila dosud rekordnímu celkovému výtěžku ze sezóny 2004/2005 - 134 000 Kč. Letos se celková částka zastavila těsně pod 60 000 - přesně na 59 400 Kč. Oproti loňskému klidu se ale letos o některé dresy strhnul opravdový boj!

Od začátku bylo nejvíce rušno okolo dresu libereckého kapitána Nedvěda. V posledním dni ho v počtu příhozů doháněl trikot Tomáše Vošvrdy, ale Nedvědův dres nakonec uhájil jak vítězství v kategorii nejdražší (podruhé za sebou), tak i nejžádanější (25 příhozů). Dres Nedvěda nakonec získal nick Deeny 14.

Na Vošvrdův dres bylo nakonec 24 příhozů a získala ho ve 12. minutě prodloužení přezdívka Lucie59.

Nebyl to ale poslední příhoz ve včerejší aukci - nejdéle - ve 13. minutě prodloužení se totiž rozhodlo o vítězi dražby dresu Tomáše Vaka. Ten získal tradiční dražitel s přezdívkou honzikkunst.

Naopak téměř se nebojovalo o dresy hvězd Kudrny, Trončinského či Hunkese, úspěšným dražitelům stačil k vítězství pouze jeden příhoz.

Všem fanouškům děkujeme za účast a vítězům gratulujeme. O možnostech převzetí či zaslání dresů budou úspěšní dražitelé informováni prostřednictvím e-mailu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení