Akademie Bílí Tygři Liberec

SOUTĚŽ: Tygří rychlokvíz má svého vítěze! Jak jste si vedli vy?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V průběhu úterního odpoledne jsme pro vás přichystali speciální tygří rychlokvíz. Prvním, kdo zodpověděl všechny otázky a správné znění poslal na soutěžní adresu, se stal Marek Svoboda. Gratulujeme. Vítězný email přišel přesně po 22 minutách a 17 sekundách od spuštění soutěže. A jak jste tipovali vy?

Otázky zněly následovně:

1. Možná vás překvapí, kterého útočníka posílá Filip Pešán nejčastěji na led v oslabení. V dosavadním průběhu sezony odehrál v početní „nevýhodě“ skoro celý zápas – přesně to bylo 51:45 min. O kterého forvarda se jedná?

Zde se skutečně jednalo pro mnoho z odpovídajících o překvapení. Nejvíce času v oslabení dosud posbíral Daniel Špaček.

2. Víte, který Tygr je nejúspěšnější na buly? Není v této základní hokejové činnosti nejpilnější, ale když už se postaví protivníkovi čelem, ve dvou případech ze tří končí puk na libereckých hokejkách.

Na buly si z tygří smečky nejlépe vede Mário Bližňák.

3. V sestavě Bílých Tygrů najdeme jednoho velmi aktivního střelce. Na soupeřovu branku vypálí průměrně třikrát za zápas. Ba co víc, každá jeho desátá rána najde cíl! Kdo se ve střelbě na bránu činí nejvíce?

V tomto případě se trochu překvapivě jednalo o obránce. Střelecky se dosud nejvíce činil Radim Šimek!

4. Tygři dokáží střílet branky při všech početních situacích. O tom, že Tygři dokážou uzemnit protivníka i v oslabení, tedy není pochyb. Kdo je v bílé smečce specialistou na střílení gólů v oslabení? Letos už překazil přesilovku soupeře dvakrát.

Při přesilových hrách si soupeři musejí pořádně dávat pozor na Petra Jelínka!

5. Vynikající brankářská dvojice není jediným klíčem k úspěšné defenzivě. Kdo kromě gólmanů schytá během zápasu nejvíce ran pukem? Nejobětavější Tygr zatím dokázal zablokovat ve 21 zápasech 23 střel a pochytal jich 62!

Nejen, že zaměstnává brankáře soupeře, ještě stíhá pomáhat tomu vlastnímu! V této disciplíně si opět nejlépe vede Radim Šimek.

Podařilo se vám odpovědět na všechny otázky správně? Pak se můžete pokládat za pravého mistra tygřích statistik! Vítěz Marek Svoboda se navíc může těšit na videohru NHL 17 na vybranou platformu. Gratulujeme!

Tygři zdraví fanoušky a děkují jim za podporu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

FOTO: Květnový development program v Home Credit Areně

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení