Akademie Bílí Tygři Liberec

V pondělí proběhne před utkáním s Jihlavou autogramiáda Petra Nedvěda!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Před reprezentační přestávkou se před zápasem se Spartou se v Home Credit Areně uskutečnila autogramiáda hokejové legendy Petra Nedvěda. Přestože se "Méďa" fanouškům podepisoval hodinu a půl, na mnoho z jeho příznivců se nedostalo. Proto Bílí Tygři přichystali ještě jednu autogramiádu!

Proběhne před dalším domácím utkání Bílých Tygrů, tedy v pondělí 26. února. Petr Nedvěd se bude podepisovat svým fanouškům od 16 hodin. Stejně jako při utkání se Spartou naleznete při této příležitosti ve fanshopu spoustu fanpředmětů ze speciální kolekce #93, zakoupit si tedy můžete například dresy s Nedvědovým číslem a jménem či šály, trička nebo puky s jeho podobiznou.

Petr Nedvěd se jako liberecký odchovanec výrazně zapsal do historie českého hokeje. Po emigraci z Československa působil dlouhá léta v zámoří a v dresu Kanady získal stříbrnou medaili na olympijských hrách v Lillehammeru. Celkem včetně play-off odehrál v NHL více než tisícovku zápasů, během nichž si připsal přes 750 bodů.

Po návratu do české extraligy vedl v šesti sezonách Bílé Tygry jako kapitán a stanovil mimo jiné klubový rekord v produktivitě, když si v ročníku 2011/12 připsal skvělých 61 kanadských bodů. Kariéru ukončil po sezoně 2013/14, definitivní tečku za ní ovšem udělal až letos, kdy v dresu Benátek nad Jizerou vyjel do zápasu s Kladnem, za nějž nastoupil jeho dlouholetý kamarád a bývalý spoluhráč Jaromír Jágr. Následující den byl před zápasem se Spartou v Home Credit Areně slavnostně vyvěšen Nedvědův dres.

Přijďte si před pondělním zápasem s Jihlavou zajistit cenný suvenýr v podobě podpisu či společné fotografie s legendou českého i světového hokeje!

Petr Nedvěd

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení