Akademie Bílí Tygři Liberec

Virtuální studio speciál - Interview s prezidentem klubu v neděli od 20 hodin!

Date of publication Author Klub

Liberec - Na závěr sezony jsme si pro všechny fanoušky připravili speciální vysílání tygřího Virtuálního studia. Těšit se na něj můžete v neděli ve 20 hodin a tentokrát bude přístupné pro všechny! Hostem studia bude prezident Bílých Tygrů Petr Syrovátko.

V průběhu celého play-off jsme vám přinášeli unikátní obsah v podobě Virtuálního studia, které vám umožnilo nahlédnout pod pokličku klubu. Získali jste možnost podívat se během utkání přímo do kabiny, prozkoumat zákulisí venkovního tripu či vyslechnout komentáře hráčů a trenérů hned po skončení utkání.

Všechna tato studia byla k dispozici pouze pro majitele balíčků #PLAYOFFDOMA. Nyní se ale můžete těšit na speciální díl Virtuálního studia, které bude k dispozici ZDARMA pro všechny fanoušky. A těšit se můžete na zcela exkluzivního hosta, do našeho studia totiž zavítá prezident klubu Petr Syrovátko.

Jak hodnotí uplynulý ročník? Jak poznamenala chod klubu covidová opatření? A s jakými cíli či změnami vstoupí Bílí Tygři do extraligové sezony 2021/22? Nejen na toto a mnoho dalšího se můžete těšit už v neděli od 20:00, kdy přenos Virtuálního studia speciál - Interview s prezidentem klubu začne.

Sledovat jej budete moci na platformě Fullart Play, kde probíhalo vysílání všech dosavadních dílů Virtuálního studia. Virtuální studio speciál - Interview s prezidentem klubu můžete sledovat ZDE, vysílání se spustí v neděli v 20:00.

SLEDUJTE VIRTUÁLNÍ STUDIO SPECIÁL - INTERVIEW S PREZIDENTEM KLUBU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

VIDEO: Vyrazte na nákup jako naši dorostenci. Akce Puky pomáhají stále trvá

Zápas juniorky s Přerovem má svůj náhradní termín

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení