Akademie Bílí Tygři Liberec

Záznam Virtuálního studia speciál s prezidentem klubu Petrem Syrovátkem

Date of publication Author Klub

Liberec - Na závěr sezony jsme si pro naše fanoušky připravili obsáhlý rozhovor s prezidentem klubu Petrem Syrovátkem. Nemohli jste jej z nějakého důvodu sledovat živě? Zhlédněte jeho záznam!

V průběhu celého play-off jsme našim fanouškům přinášeli tygří Virtuální studio, díky němuž jste dostali unikátní příležitost nahlédnout až do tygří kabiny. Kromě toho jste měli také možnost sledovat rozhovory se zajímavými hosty nebo zjistit, co vše obnáší účast A-týmu ve vyřazovacích bojích, včetně kompletního zákulisí venkovního tripu.

Na závěr sezony jsme si pak pro vás připravili Virtuální studio speciál - Interview s prezidentem klubu, v němž do našeho studia zavítal osobně prezident Bílých Tygrů Liberec Petr Syrovátko. A na rozdíl od běžných dílů Virtuálního studia bylo toto speciální vysílání dostupné zcela zdarma pro všechny fanoušky.

Pokud jste z nějakého důvodu nemohli vysílání přenosu v neděli od 20:00 sledovat, nezoufejte. Záznam kompletního vysílání vám přinášíme v článku, můžete si jej tedy přehrát také zpětně v termínu, který se vám bude co nejvíce hodit.

Jak prezident klubu hodnotí nedávno skončený ročník 2020/21, v němž Bílí Tygři došli až do finále play-off? Jak blízko byl podle Petra Syrovátka zisk druhého titulu? A jakým způsobem zasáhla chod klubu pandemie koronaviru způsobujícího onemocnění COVID-19? Nejen na tyto otázky ve studiu prezident Bílých Tygrů odpovídal.

Užijte si sledování speciálního dílu Virtuálního studia!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

VIDEO: Vyrazte na nákup jako naši dorostenci. Akce Puky pomáhají stále trvá

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení