Akademie Bílí Tygři Liberec

Druhá LCD TV Samsung zná svého majitele, zbývají ještě čtyři

Date of publication Author Jan Rachota

Výherním sektorem zápasu s Mladou Boleslaví byla "120". Všichni, v ní sedící fandové, si tak v průběhu zápasu mohli vyzvednout voucher na nápoj zdarma během dalšího utkání. Šťastným výhercem LCD TV Samsung s uhlopříčkou 94 cm se pak během druhé třetiny stal fanoušek Libor Burda. Pokud přijdete zítra na další domácí zápas Bílých Tygrů proti Zlínu, můžete jít domů s TV třeba právě Vy!

Pro připomenutí ještě odpovědi na některé časté otázky týkající se soutěže:

Už Vám dal někdo TV za to, že jste se bavili? Ne? Tak věřte tomu, že po prvních šest zápasů roku 2010 je to na zápasech Bílých Tygrů realita. Hokejový klub ve spolupráci se společností Interservis Liberec se rozhodl královsky odměnit své fanoušky, kteří přijdou hokejisty podpořit v době, kdy se pomyslně „láme chleba“ a Tygři bojují o přímý postup do play-off.

Co udělat pro to, abych si odnesl televizi právě já?

Nic. Pouze se bavit hokejem! Maximálně můžete zvýšit svou šanci, pokud na hokej vezmete všechny své příbuzné. Poté už si pouze sedněte do správného sektoru a LCD televize Samsung může být Vaše. A když to nevyjde dnes, šanci máte hned na dalším utkání.

Co když si sednu do správného sektoru, ale moje sedačka nebude vylosována?

I tak nemusíte být smutný. Pokud bude vylosován sektor, ve kterém sedíte, získáváte nápoj na dalším utkání zdarma. Voucher si můžete vyzvednout až do konce utkání na infopultu Tipsport areny.

Kdy losování proběhne?

Během první třetiny bude na „kole štěstí“ – přímo před Vašimi zraky – vylosován sektor. Během druhé třetiny pak bude losováním na kostce vylosován konkrétní výherce LCD televize. Ta mu bude předána hned o následující (druhé) přestávce.

Fanoušci Bílých Tygrů, přejeme Vám hodně štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení