Akademie Bílí Tygři Liberec

Prezident klubu Petr Syrovátko oznámil hráčům jméno nového hlavního kouče

Date of publication Author Martin Kadlec

Bílí Tygři Liberec se během pátku 30. ledna ocitli ve velmi nestandardní a nepříjemné situaci, když nečekaně zůstali bez hlavního kouče svého extraligového týmu. Trenér Rostislav Čada byl ze zdravotních důvodů nucen rezignovat na svou funkci a v utkání proti Zlínu vedl Bílé Tygry nekompletní realizační tým.

Vzhledem k tomu, že si tato nečekaná komplikace vyžadovala urychleného řešení, jednání přímo v kabině A týmu vedl prezident klubu Petr Syrovátko, aby následně oznámil hráčům jméno nového hlavního trenéra. Tím byl jmenován Filip Pešán a jeho asistentem pak Vladimír Čermák.

Petr Syrovátko v kabině A týmu
„V nastalé situaci jsme potřebovali velmi rychlé řešení. Po vyhodnocení všech pro a proti jsme se rozhodli pro trenéry, kteří už u A týmu v minulosti působili a v posledních dvou sezónách úspěšně trénovali naši farmu v Benátkách,“ vysvětluje prezident klubu Petr Syrovátko. „Filip Pešán i Vladimír Čermák byli jako trenéři farmářského mužstva v každodenním kontaktu s trenéry áčka. Znají tedy situaci v týmu i jednotlivé hráče. V takto překotné situaci je pro nás toto rozhodnutí nejlepší a nejlogičtější volbou,“ uzavírá Petr Syrovátko.

Dosavadní asistent u A týmu Milan Černý bude ve zbytku letošní sezóny působit jako hlavní trenér Benátek nad Jizerou. Další posty trenérského realizačního týmu Bílých Tygrů zůstávají beze změn.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení