Akademie Bílí Tygři Liberec

Přesilovky proti Vítkovicím? Nebyli jsme schopni je proměnit, uznává Brouček

Date of publication Author Jakub Špaček

Liberec - Druhé víkendové utkání liberecké juniorky značně ovlivnily neproměněné přesilové hry. Bonusový bod tak nakonec získali Vítkovičtí, kteří uspěli v prodloužení. „Měli jsme tam dlouhou přesilovku pět na tři. Kdybychom v ní dali gól, mohlo to být jiné," lituje střelec Dominik Brouček

Člen útočných řad liberecké juniorky zaznamenal patnáctý kanadský bod v letošní sezóně, když si při svém dvaadvacátém startu připsal vyrovnávací trefu proti Vítkovicím. Najel jsem si ze středu, přihrál jsem Voloďovi (Tadeáš Vološín), ten mi to vrátil a zkusil jsem to gólmanovi pod rukou," hodnotil svůj sedmý přesný zásah mladý útočník.

Broučkova střela ale svěřencům Richarda Loba na vítězství nestačila, s Vítkovicemi nakonec prohráli 1:2 v prodloužení. Šancí na vstřelení více gólů přitom neměli málo. „Nejhorší bylo, že jsme nebyli schopni proměnit ty přesilovky, to si myslím, že rozhodlo," smutní jediný tygří střelec. V první třetině Tygři hráli dokonce přesilovku pět na tři. Měli jsme tam dlouhou přesilovku pět na tři. Byla dlouhá skoro dvě minuty. Kdybychom v ní dali góly, mohlo to být o něčem jiném," povzdechl si nad nepovedenými početními výhodami liberecký forvard.

Letošní juniorská extraliga je velmi vyrovnaná. Výsledkově ale i tak Tygři nezažili špatný víkend. V obou zápasech totiž nastoupili proti týmům z předních pater tabulky a nakonec získali dohromady čtyři body.Podle mě je ta soutěž hodně vyrovnaná, takže je ve finále úplně jedno, jestli přijede poslední nebo první tým,“ uznává člen libereckých řad.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení