Akademie Bílí Tygři Liberec

Manažerský tým Akademie Bílých Tygrů posílí Jan Nezmar

Date of publication Author Klub

Liberec - Uznávaný profesionál Jan Nezmar, do této chvíle známý zejména z fotbalového prostředí, posiluje vedení akademie Bílých Tygrů Liberec. V roli externího poradce se bude věnovat rozvoji tréninkových procesů, sportovního managementu a novým projektům.

„Honza Nezmar je respektovanou osobou v mnoha oblastech sportu. I přesto, že působil mnoho let zejména ve fotbalovém prostředí, jsme přesvědčeni, že v jeho osobě získáváme top manažera, který nám může velmi pomoci s dalším vývojem a směřováním akademie tak, abychom byli i nadále úspěšní,“ řekl k angažování Nezmara viceprezident klubu Lukáš Přinda.

Akademie Bílých Tygrů vychovává přes 400 hokejových nadějí a je jednou z nejúspěšnějších v republice ve výchově talentů, kteří jsou následně draftováni kluby NHL nebo získávají angažmá v předních ligách Evropy. „Toto postavení si chceme udržet a naši líheň talentů dále rozvíjet. I proto do akademie přichází Honza Nezmar, který má v tomto ohledu zkušenosti z předních českých i zahraničních klubů,“ dodal Přinda.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Tygři U14 za sebou mají špičkový turnaj ve Švédsku! V těžké konkurenci byli čtvrtí

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení