Akademie Bílí Tygři Liberec

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 20. ledna znovu v Liberci i s pestrým programem

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V sobotu 20. ledna od 9:00 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. Bílí Tygři Liberec ve spolupráci s Českým hokejem pořádají v Home Credit Areně náborovou akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavé hokejové dárky. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Týden hokeje je série náborových sportovních akcí pro děti ve věku 4-8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu či hokejistku a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná poosmé po celé České republice a celkově už podeváté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem více než 30 000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.

Co si musím přinést?

Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud bruslemi a helmou nedisponujete, můžete se obrátit na vedoucího trenéra základny Petra Šafařovského (safarovsky@hcbilitygri.cz, 775 979 439) s požadavkem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Harmonogram akce

  • 9:00-9:30 registrace
  • 9:30-10:15 ukázkový trénink
  • 10:30 trénink A-týmu pro veřejnost
  • 12:00 zápas juniorské extraligy Liberec - Brno

Na co se můžu těšit?

Bílí Tygři si pro děti i rodiče znovu připravili pestrý program. Po společné registraci příchozích bude následovat to, na co se všichni nejvíc těší – společný trénink na ledě Home Credit Areny pod vedením profesionálních koučů naší akademie a s účastí vybraných hráčů tygřího A-týmu a ženského týmu. Samozřejmostí je i přítomnost oblíbeného maskota Tygra a drobné občerstvení ve formě ovoce přímo na ledové ploše.

Na stejném místě poté bude následovat pro příchozí veřejnost volně přístupný trénink libereckého A-týmu i s největšími hvězdami extraligové soupisky. Společně se svými dětmi se tedy budete moct podívat, kam až to v hokeji můžou dotáhnout. Program zakončí atraktivní souboj juniorské extraligy, Bílí Tygři se v sousední Svijanské aréně utkají s brněnskou Kometou. Mrkněte na to, jak válí hráči z naší nejstarší akademické kategorie!

Co na místě dostanu?

  • unikátní dres Bílých Tygrů, který si můžete nechat
  • dvě vstupenky na utkání Liberce s Plzní 23. ledna
  • poukaz na nákup hokejové výstroje CCM v hodnotě 1500 Kč (bonus obdržíte po registraci v systému Českého hokeje, pokud Vaše dítě začne hrát hokej)
  • další dárky od Českého hokeje

Kde se můžu registrovat?

Registrace je velmi jednoduchá, zvládnete ji v klidu i přes Váš chytrý telefon vyplněním formuláře na tomto odkaze. Akce je určená pouze pro nově příchozí zájemce, kteří ještě nejsou členy žádného hokejového klubu.

Těšíme se na vás v Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení