Akademie Bílí Tygři Liberec

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V libereckém Sport Parku se ve středu historicky už podruhé konala náborová akce Policie ČR – S Bílými Tygry policistou na zkoušku, kde měli všichni příchozí účastníci možnost pokusit se splnit fyzické testy nutné právě pro možné přijetí k policii. Nechyběli u toho ani zástupci klubové juniorky.

Na účastníky čekala čtveřice fyzicky náročných disciplín: člunkový běh, kliky, dvouminutový celomotorický test a běh na jeden kilometr. Za Bílé Tygry se akce zúčastnili zástupci klubové juniorky – obránci Jan Jarabko s Markem Macháčkem a útočníci Vojtěch Hois a Samuel Jansa.

Naši mládežníci předvedli ve všech disciplínách velmi dobré výkony a ukázali, že ani v mezisezónním období nevypadli z kondice. Zářil zejména Jarabko, který celkově nasbíral 77 bodů a vyrovnal se nejlepším přítomným zástupcům policie. Hranice splnění fyzických testů přitom je stanovena na 35 bodech.

"Spokojený jsem hlavně s během na jeden kilometr, držel jsem se tam kluka, který to vyhrál. Myslím, že ten čas je obstojný. Jsem rád, že jsem si mohl vyzkoušet i celomotorický test. Je to nová zkušenost, samozřejmě je stále co zlepšovat," hlásí Jarabko, který zaběhl kilometr ve fantastickém čase 2:56. Vynikající výsledek ovšem zaznamenal i v klicích – na jeden zátah jich v rychlém tempu zvládl 71!

Pro všechny hráče šlo o zajímavou zkušenost. "Moc jsem si to užil. Je to další možnost, co dělat v budoucnu. Kdyby se kdokoliv z nás chtěl přidat k policii, měli jsme možnost si to zkusit," pochvaluje si Vojtěch Hois, kterému se nejvíce dařilo v náročném celomotorickém testu. Ve stejné disciplíně vynikal i jeho kolega z útoku U20 Samuel Jansa. "Bylo to moc zajímavé, zase úplně něco jiného do života," souhlasí.

Bílí Tygři zároveň nezastírali motivaci vyrovnat se přítomným zástupcům policie. "Chtěli jsme s nimi držet tempo a řekl bych, že v něčem jsme je i předčili," potvrzuje Marek Macháček, jemuž skvěle vyšly obě běžecké disciplíny.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení