Akademie Bílí Tygři Liberec

2. Ročník turnaje druhých tříd O pohár Bílého Tygra

Date of publication Author Mirka Smutná

Malí Bílí Tygři měli na celý víkend o zábavu postaráno. Trenéři pro ně uspořádali 2. ročník turnaje O POHÁR BÍLÉHO TYGRA. O medaile se doslova „rvali“ hokejisté 6 týmů – Bílí Tygři Liberec modří, Bílí Tygři Liberec bílí, HC Sparta Praha, BK Mladá Boleslav, HC Slovan Ústí nad Labem a německý tým SG Weisswasser.

Každý tým měl složené 2 sestavy malých nadšenců, pro které se tato akce stala jistě nezapomenutelným zážitkem. I když to pro žáky 1. a 2. tříd bylo velmi náročné po fyzické i psychické stránce, všichni s nasazením bojovali až do konce a předváděli výborné výkony. Domácí Bílí tygři v celém turnaji excelovali a svým soupeřům často na ledě pěkně „zavařili“. Modrý tým Bílých tygříků svou nekompromisní hrou dosáhl až na stupeň nejvyšší a pohár tak, k radosti všech, zůstal doma! Bílý tým Bílých tygříků si vybojoval bronz, stříbro si odváželi kluci z týmu HC Slovan Ústí nad Labem, čtvrté místo patřilo BK Mladá Boleslav, pátí skončili němečtí hráči a diplom za šesté místo byl předán týmu HC Sparta Praha.

Slavnostní vyhlášení výsledků turnaje se konalo v Tipsport aréně a bylo provázeno radostnou atmosférou libereckých fanoušků. Nejlepšími střelci turnaje se stali Tygři Marian Šíma a Ota Dědek, kteří oba nastříleli 18 gólů. Nejlepšími hráči našich týmů byli vyhlášeni brankáři Oliver Solenský a Štěpán Vopravil. Tím byla „extraligově“ zakončena hokejová sezóna malých tygříků, které teď čeká letní příprava na další ledový rok.

Hodnocení trenéra Libora Daňka:
Podařilo se nám za pomoci sponzorů a nadšení rodičů našich svěřenců uspořádat 2. ročník turnaje, který svým obsazením navázal na předešlý ročník. 30 našich tygříků mělo prověřit 5 kvalitních utkání. Celosezónní práce nás všech byla pak odměněna v podobě zlatých a bronzových medailí. Všichni Bílí Tygři, kteří v turnaji nastoupili, si zaslouží obrovskou pochvalu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení