Akademie Bílí Tygři Liberec

Mladí Tygři vzali Ještěd útokem. Trénink si zpestřují s letní challenge

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Stalo se už tradicí, že klub pořádá Tygří letní challenge. Vyběhnout ještědskou sjezdovku je výzva pro každého, včetně našich mladých hokejistů, kteří výstup absolvují v rámci přípravy na novou sezónu.

Chcete se také zúčastnit? Znovu se budete moci zapojit ve čtyřech kategoriích - muži, ženy, děti od 9 do 14 let a děti do 8 let. Zároveň však pro vás máme také řadu změň. Tou hlavní je fakt, že se letos neuskuteční obvyklé finále, o vítězích tak bude rozhodovat již samotná individuální výzva, kterou můžete zdolat v libovolný termín v průběhu celého srpna. A těšit se tradičně můžete na velmi zajímavé odměny a ceny pro vítěze - permanentku na hokej či podepsaný dres.

To stále není vše. V průběhu srpna na vás čekají také speciální jednodenní výzvy s partnery, kdy budete kromě základního účastnického balíčku moci získat některou z cen od partnerů.

Účast je naprosto jednoduchá. Stačí si změřit čas pomocí hodinek, stopek či chytrého telefonu, v cíli naskenovat QR kód a vyplnit své údaje a výsledný čas. Pokud se navíc chcete zapojit do soutěže o hlavní ceny, připojte také fotografii z cíle či trati. Veškeré tyto údaje stačí nahrát pomocí formuláře, který se vám otevře po naskenování QR kódu v cíli.




Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Juniorka zahájila v Brně čtvrtfinále prohrou, rozhodla třetí třetina

Tygří dominance! U15 míří do čtvrtfinále

Měli jsme si to uhrát, mrzí Plodka. Kluci ale mají velký potenciál!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení