Akademie Bílí Tygři Liberec

Mladí Tygři vzali Ještěd útokem. Trénink si zpestřují s letní challenge

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Stalo se už tradicí, že klub pořádá Tygří letní challenge. Vyběhnout ještědskou sjezdovku je výzva pro každého, včetně našich mladých hokejistů, kteří výstup absolvují v rámci přípravy na novou sezónu.

Chcete se také zúčastnit? Znovu se budete moci zapojit ve čtyřech kategoriích - muži, ženy, děti od 9 do 14 let a děti do 8 let. Zároveň však pro vás máme také řadu změň. Tou hlavní je fakt, že se letos neuskuteční obvyklé finále, o vítězích tak bude rozhodovat již samotná individuální výzva, kterou můžete zdolat v libovolný termín v průběhu celého srpna. A těšit se tradičně můžete na velmi zajímavé odměny a ceny pro vítěze - permanentku na hokej či podepsaný dres.

To stále není vše. V průběhu srpna na vás čekají také speciální jednodenní výzvy s partnery, kdy budete kromě základního účastnického balíčku moci získat některou z cen od partnerů.

Účast je naprosto jednoduchá. Stačí si změřit čas pomocí hodinek, stopek či chytrého telefonu, v cíli naskenovat QR kód a vyplnit své údaje a výsledný čas. Pokud se navíc chcete zapojit do soutěže o hlavní ceny, připojte také fotografii z cíle či trati. Veškeré tyto údaje stačí nahrát pomocí formuláře, který se vám otevře po naskenování QR kódu v cíli.




Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Tygři U14 za sebou mají špičkový turnaj ve Švédsku! V těžké konkurenci byli čtvrtí

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení