Akademie Bílí Tygři Liberec

V Tipsport areně už je led

Date of publication Author Jiří Beníšek

Už se to opravdu blíží. V Tipsport areně už je led, dokonce i pomalovaný reklamami. Je jich ale podstatně méně, než při extralize, také některé firmy jsou jiné. Led je totiž „ušit“ na míru pro filmaře, kteří v Tipsport areně natáčí seriál Poslední sezona. Prezident klubu Bílí Tygři Petr Syrovátko si v pondělí ráno přišel ledovou plochu zkontrolovat. Brusle s sebou neměl, ale při pohledu z hlediště byl spokojen.

Zatímco Petr Syrovátko se přišel podívat na halu a ledovou plochu, chlapi z údržby dolaďovali poslední detaily. Tím bylo usazení branek na ledové ploše. V nové Tipsport areně totiž budou branky nasazeny na gumové kolíky, bylo tedy třeba vyvrtat díry do ledu právě na tyto kolíky. V té době už se v šatně oblékali herci – hokejisté, kteří v Tipsport aréně natáčí. Ti také jako první vyzkoušeli kvalitu ledu v aréně. Pod dohledem filmových trenérů, ale i poradce Jirky Hrdiny se natáčely tréninkové scény. A z prvních pohledů je třeba říci, že tvůrci seriálu si opravdu dali záležet na výběru protagonistů, trénink vypadal naprosto přirozeně a věrohodně.

A tým Bílých Tygrů by měl do přípravy naskočit příští pondělí, o ledovou plochu se budou dělit právě s filmaři. Později ale filmaři odejdou a ledová plocha v Tipsport areně bude patřit jen Bílým Tygrům, kteří budou podstupovat tréninkový dril před obhajobou bronzových medailí. Připojí se k nim loňské posily z NHL Radim Vrbata a Aleš Kotalík? Kdo ví? Oba byli libereckým klubem osloveni, oba dva jsou v NHL bez kontraktu…

Foto: © Jiří Beníšek

Prezident klubu Petr Syrovátko pohledem kontroluje ledovou plochu

V brankovišti pilně pracovali „naši chlapi“, připravovali usazení branky na gumové kolíky

Potom už se na ledové ploše objevili hokejisté – herci, aby natočili další scény z Poslední sezony

Herecká skupina – mužstvo působí naprosto věrohodným dojmem

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Skvělá zpráva! Na World Hockey Challenge zamíří šestice Tygrů

Devítka si z Říčan přivezla vysoké vítězství, sedmkrát bodoval Železný

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení