Akademie Bílí Tygři Liberec

Víšek bude Tygrem po další tři roky

Date of publication Author Jan Rachota

L i b e r e c - Talentovaný útočník Jan Víšek se sezónu od sezóny zlepšuje a tak není divu, že mu generální manažer Ctibor Jech nabídnul novou smlouvu. Ta má platnost na tři roky a vyprší v dubnu 2009. Tato smlouva však není jediným počinem libereckého generálního manažera. Ten uplatnil i opci ve smlouvě Angela Krsteva a Petra Vampoly. Oba hráči tak odehrají v tygřím dresu s určitostí i příští sezónu.

Libereckým odchovancem je mladý útočník Tygrů Jan Víšek. Postupně prošel v Liberci všemi mládežnickými kategoriemi a v sezóně 2001/2002 poprvé nakouknul do "A" libereckých Bílých Tygrů, tehdy ještě prvoligového. Ročník od ročníku zvyšoval počet svých zápasů mezi muži, ale definitivně se zabydlel v kádru Bílých Tygrů až v loňském roce.

Stejně tak budeme i v další sezóně vídat v libereckém dresu Petra Vampolu a Angela Krsteva, na které vedení Bílých Tygrů uplatnilo opci a prodloužilo s nimi smlouvu o další rok. Oba dva hráči prožívají letos povedenou sezónu a shodně patří na svých postech k oporám týmu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Skvělá zpráva! Na World Hockey Challenge zamíří šestice Tygrů

Devítka si z Říčan přivezla vysoké vítězství, sedmkrát bodoval Železný

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení