Akademie Bílí Tygři Liberec

Petr Šachl pomáhal dětem...

Date of publication Author Jiří Beníšek

Bezpečnostní akce Policie ČR a České pojišťovny se v úterý odpoledne spolu s dětmi ze ZŠ Jabloňová Liberec zúčastnil i útočník Bílých Tygrů Petr Šachl.

Příslušníci Policie ČR se zaměřili především na kontrolu dodržování rychlosti. Řidiče, kteří se dopustili přestupku překročením rychlosti ale tentokrát nepokutovali, ale přítomné děti ze ZŠ Jabloňová Liberec jim předávaly "zamračené autíčko", řidiči si také vyslechli z úst dětí varování. Naopak ti řidiči, kteří dodrželi předepsanou rychlost, obdrželi od dětí "usměvavé autíčko", děti je pochválili.

Útočník Bílých Tygrů Petr šachl, který podstupuje rehabilitaci operovaného kolene byl patronem dětí a "slušným" řidičům předával spolu s dětmi obrázkové poděkování. Mimoto stačil odpovídat na nesčetné dotazy dětí a také se přiznal, jaký je řidič. "Auto používám hodně. Myslím, že jsem dobrý řidič, snažím se jezdit podle předpisů. Co se týká předepsané rychlosti, tak ve městech ji striktně dodržuji. Když jedu po dálnici mimo město, tak vlastně také, protože tam je limit pochopitelně vyšší, než ve městě. I když někdy se to nedá, držet se naprosto striktně pravidel o rychlosti, zejména když máte před sebou nějakého zvlášť opatrného motoristu, který jede tak pomalu, že vlastně omezuje plynulost provozu. To se potom snažím předjet ho, ale stejně dbám na to, abych nikoho neohrozil," objasnil svůj vztah k vozům a rychlosti Petr Šachl.

Společné foto s dětmi "před akcí"

Došlo i na improvizovanou autogramiádu

První z řidičů dostává kartičku

Gratulace "hodnému" řidiči

Další "hodný" a překvapený řidič

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Skvělá zpráva! Na World Hockey Challenge zamíří šestice Tygrů

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení