Akademie Bílí Tygři Liberec

Přehled víkendu: Žáci ani jednou neprohráli!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Naši žáci za sebou mají výsledkově perfektní víkend, s přehledem totiž vyhráli všech pět zápasů.

U11: Lomnice nad Popelkou - Liberec 3:18 (0:9, 1:5, 2:4)

Tygří pátá třída i v pátém utkání nové soutěžní sezóny s přehledem dosáhla dvojciferného počtu vstřelených branek. Na ledě Lomnice nad Popelkou se devětkrát prosadila už v úvodní třetině.

Branky a nahrávky: 21. Martiš, 52. Divišová, 58. Vítek – 4. Bureš (Podhorský), 6. Charvát, 10. Holčák (Charvát), 13. Holčák (Molnár), 14. Bureš (Jirák), 18. Podhorský (Bureš), 18. Bureš (Podhorský), 18. Charvát, 19. Holčák (Molnár), 24. Holčák (Charvát), 26. Bureš (Podhorský), 37. Jirák (Podhorský), 38. Charvát, 40. Podhorský (Mendl), 41. Charvát (Holčák), 48. Pešek, 54. Charvát (Holčák), 58. Táborský (Charvát).

Sestava Liberce: O. Chýle — M. Mendl, L. Molnár, P. Bureš, V. Trešl, V. Holčák, J. Pešek, R. Jirák, M. Trakal, H. Jurenka, A. Šmehil, M. Bolek, D. Táborský, M. Kyznar, M. Podhorský, A. Charvát.

U12: Hvězda Praha - Liberec 2:6 (0:2, 1:3, 1:1)

Šesťáci vyrazili do Prahy k utkání s Hvězdou ve velmi omezeném počtu, tým totiž stále trápí marodka. Na ledě to ovšem nebylo znát. Naši mladíci v oboustranně kvalitním utkání zvítězili 6:2, do rozhodujícího trháku se dostali po polovině hrací doby.

Branky a nahrávky: 30. Wurzel (Novák, Zenker), 55. Smejkal (Veverka) – 2. Křovina, 7. Machačný (Rasel), 33. Rasel, 34. Křovina, 38. Čančík (Daníček), 44. Čakajík.

Sestava Liberce: K. Stuchlíková — M. Daníček, T. Erlebach, J. Kestler, N. Čakajík — J. Rasel, O. Gaubic, M. Kuneš, L. Čančík, A. Shpilka, L. Křovina, J. Machačný.

Hodnocení trenéra Daniela Stehna: "„Byl to kvalitní zápas z obou stran. My jsme to odehráli kvůli velké marodce jen v deseti lidech, naši hráči to po všech stránkách zvládli bravurně, plnili taktické pokyny a výborně zvládli naordinovanou defenzivní fázi, na kterou posléze navazovala útočná kombinační hra zakončená hezkými góly.“

U12: Liberec - Kobra Praha 13:0 (4:0, 4:0, 5:0)

Šestá třída za sebou má povedený víkend, po pražské Hvězdě totiž porazila také Kobru. Při vítězství 13:0 pětkrát skóroval Rasel, třikrát Machačný. V brance se prostřídalo duo Stuchlíková - Masopust, kteří společnými silami vychytali nulu.

Branky a nahrávky: 6. Rasel (Čančík), 16. Křovina (Gaubic), 16. Rasel, 18. Rasel (Čakajík), 25. Čančík (Rasel), 30. Erlebach (Kestler), 34. Machačný (Shpilka, Daníček), 40. Čančík (Rasel), 46. Rasel (Čančík), 47. Čančík (Rasel), 51. Machačný (Kestler), 54. Gaubic (Křovina), 60. Machačný (Čančík, Rasel).

Sestava Liberce: K. Stuchlíková (O. Masopust) — T. Erlebach, M. Daníček, J. Kestler, N. Čakajík — J. Rasel, O. Gaubic, L. Čančík, A. Shpilka, L. Křovina, J. Machačný.

Hodnocení trenéra Daniela Stehna: „Oproti sobotnímu zápasu na Hvězdě tohle bylo trošku jiné utkání, znovu jsme ho ale absolvovali v deseti hráčích. Kluci si vyzkoušeli herní kombinace, které pilují v tréninkových jednotkách. Oba naši brankáři navíc udrželi čisté konto.“


U13: Lomnice nad Popelkou - Liberec 1:9 (0:1, 1:5, 0:3)

Sedmáci měli na lomnickém ledě pomalejší start, v první třetině se gólově prosadili pouze jednou. Od druhé části se ale více tlačili do branky a utekli ve skóre. Třikrát se trefil Luka Mihalovič.

Branky a nahrávky: 37. Vágenknecht – 4. Patrman (Štoček), 28. Patrman (Trojan), 29. Lexa (Pešán, Prokop), 30. Mihalovič (Novák, Šejc), 38. Šejc (Nygrýn), 40. Mihalovič (Fryč), 42. Novák (Fryč, Prokop), 55. Mihalovič (Fryč), 56. Loužecký (Štoček).

Sestava Liberce: M. Tvercovici (M. Hrníčko) — J. Trojan — T. Fryč, L. Mihalovič, R. Koucký, D. Prokop, J. Šejc, N. Nygrýn, M. Novák, P. Pešán, R. Štoček, V. Loužecký, J. Lexa, R. Patrman.

Hodnocení trenéra Ctibora Jecha ml.: „V první třetině jsme shořeli na tom, že jsme se netlačili do brány. Měli jsme hodně střel z dálky, které však neměly gólové parametry a vedli jsme jen 1:0. V dalším průběhu jsme se na to zaměřili a zlepšili se. Vstřelili jsme góly, byl to od nás určitě lepší výkon, než minule s Českou Lípou. Přidali jsme branky a zápas jsme kontrolovali.“

U14: Liberec - Vrchlabí 13:0 (4:0, 6:0, 3:0)

Naše osmá třída pokračuje v perfektním vstupu do sezóny, výhru slavila i v pátém soutěžním duelu! Proti Vrchlabí na ledě už od začátku dominovala a svůj výkon podtrhla třinácti vstřelenými góly.

Branky a nahrávky: 5. Lhoták (Křeček, Helísek), 11. Knap (Foit), 13. Růžička (Helísek, Isach), 17. Machačný (Křeček), 26. Isach (Růžička), 29. Růžička (Isach), 35. Stojanovský (Isach), 36. Lhoták, 36. Stojanovský, 38. Stojanovský (Lhoták, Helísek), 42. Matějček (Křeček), 49. Grešl (Holec), 57. Foit (Matějček).

Sestava Liberce: A. Novotný (D. Hnízdo) — J. Šilhán, K. Veselý, J. Stojanovský, T. Helísek, D. Holec, A. Palaš — T. Isach, M. Lhoták, M. Foit, P. Knap, J. Matějček, R. Růžička, T. Machačný, A. Grešl, D. Křeček.

Hodnocení trenéra Jana Lucáka: „Soupeř nám dovolil trošku víc, než předchozí utkání, ale i takové zápasy jsou. Pro nás bylo důležité stále se držet našeho standardu, který chceme hrát, což se docela povedlo. Samozřejmě jsem k výkonu nějaké připomínky měl, nicméně je fajn, že se nám podařilo sebrat další body do tabulky, která se za měsíc bude dle pořadí rozdělovat.“

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Skvělá zpráva! Na World Hockey Challenge zamíří šestice Tygrů

Devítka si z Říčan přivezla vysoké vítězství, sedmkrát bodoval Železný

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení