Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři podali žádost o potrestání boleslavského Kazionova

Date of publication Author Jan Rachota - tiskový mluvčí

Vedení hokejového klubu Bílí Tygři Liberec dnes podalo Asociaci profesionálních klubů ledního hokeje žádost o dodatečné potrestání boleslavského útočníka Denise Kazionova, který v pátečním vzájemném zápase brutálně pěstmi napadl libereckého Petra Nedvěda.

Denis Kazionov byl v 57. minutě utkání soupeřem Petra Nedvěda na vhazování. Ihned poté, co rozhodčí vhodil mezi oba hráče puk, zahodil hokejku a uštědřil Nedvědovi nečekaně několik ran pěstmi.

Jak později trenér Bruslařského klubu Jiří Šejba na tiskové konferenci přiznal, jednalo se o taktický záměr jeho týmu a zároveň o mstu za faul Petra Nedvěda z první třetiny na boleslavského Drábka.

Vyjádření GM Ctibora Jecha:

Narozdíl od neúmyslného faulu Petra Nedvěda v první třetině šel hráč hostí Kazianov do svého faulu s jasným cílem. Při buly ho absolutně nezajímal puk, využil momentu překvapení a mimořádně agresivně napadl nepřipraveného Petra Nedvěda pěstmi. Nedal Petrovi absolutně šanci se bránit a je štěstí, že mu tolika cílenými údery do hlavy nepřivodil zranění. I přesto jsme se rozhodli dát podnět k disciplinárnímu řízení, jelikož takové fauly do hokeje nepatří.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení