Akademie Bílí Tygři Liberec

Útočník Petr Nedvěd na večeři s fanynkami

Date of publication Author Jan Rachota

Dlouho předlouho Kamila Hrubá čekala, ale nakonec se dočkala a svou výhru si náležitě užila. Před loňským předkolem play-off se zapojila do ankety o "Řád Bílého Tygra" a stejně jako ostatní soutěžící byla automaticky zařazena do slosování o večeři s vítězem této ankety.

Nakonec jí štěstí přálo a právě ona se stala tou šťastnou, která mohla jít na večeři s Petrem Nedvědem. Drobný zádrhel však nastal při hledání společného termínu. Vždy, když už se zdálo, že Kamila si vybere svou výhru, zasáhl osud v podobě Petrova zranění. Ze zářijového (během léta nebyla Kamila v Liberci), říjnového, listopadového termínu nebylo nic a večeře proběhla až v minulém týdnu. Jako bonus za to, že Kamila na Petra nezanevřela, si mohla vzít na večeři svou setru Simonu. Radost u Hrubých tak byla hned dvojnásobná.

Celá večeře proběhla v restauraci ZOO 1320 v Liberci. Kamila i Simona si shodně z jídelního lístku vybraly rybu, Petr dal přednost vepřové panence. Obě mladé dámy pak večeři završily desertem v podobě horkých malin.

Během naprosto neformálních dvou hodin se obě šťastné výherkyně dozvěděly něco o Petrových hokejových začátcích, životu v Americe či špetku zajímavostí z hokejové šatny. Petr jako správný společník dokázal vyprávění doplnit i o zajímavé barvité historky "ze života" a o dobrou náladu tak nebyla nouze.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení