Akademie Bílí Tygři Liberec

David Kajínek pod lupou liberecké redakce

Date of publication Author Radoslav Vavřina

L i b e r e c - V nedělním utkání hokejové Tipsport extraligy liberecká redakce sledovala Tygřího beka Davida Kajínka. Ten vyhrál nyní už obvyklou facebookovou anketu, ve které porazil Michala Bulíře a Petra Kicu. Liberecký obránce sice odehrál proti Zlínu jen třináct minut, přesto nechyběl při klíčových momentech vítězného utkání.

Momenty libereckého beka v utkání

3:12 - David poprvé naskakuje na ledovou plochu, a to při situaci 4 na 4. Před vlastní brankou brání zkušeného Petra Čajánka, k puku se ale nedostává.

4:48 - Druhé střídání vnáší Kajínka do hry v oslabení. Při ní si připisuje jeden hit a také se mu povedlo vyhodit puk přes celé hřiště.

David Kajínek (vlevo) měl i tentokrát důvod k oslavě. Tygři zdolali Zlín v prodloužení.

25:52 - V jednom ze svých nejdelších střídání se liberecký bek dostává do ostré situace u hrazení ve středním pásmu. Svému soupeři ze Zlína uštědřil pěkný hit.

37:18 - David opět na ledě při hře 4 na 4, která se po minutě hry změnila ve zlínskou přesilovku. Ještě předtím se mu ale nepovedla rozehrávka, která skončila zakázaným uvolněním.


48:21 - Při čtyřminutové přesilovce se na led dostává i David Kajínek, který ale situaci na modré čáře nezvládá a do brejku mu ujíždí Petr Holík. Ten ale svou šanci neproměnil, jelikož vystřelil do rohu kluziště.

52:33 - První a poslední střela libereckého beka v nedělním utkání. Spíše než o střelu se jednalo o lehké nahození od modré čáry, brankář Sedláček si ale zákrok připíše.

56:45 - Při nejdelším střídání v zápase, které trvalo 93 vteřin, se David dostal díky neočekávanému vrácení puku od jednoho z libereckých forvardů do nebezpečné situace před vlastní brankou. Puk posílá narychlo k Lukáši Dernerovi, který jej nejprve ztrácí, později ale s pomocí Kajínka a Pince gólu zabrání.


61:43 - Kajínkovi už ve středním pásmu ujíždí Jiří Ondráček, kterého při samostatném brejku nakonec fauloval Jan Výtisk. Ondráčkovi sudí darovali trestné střílení, které ale betonem zastavil Marek Pinc.

Osobní statistiky:

Ice-time celkem:    13:05
Počet střídání:        20
Přesné přihrávky:       5
Nepřesné přihrávky:     2
Střely:                 1
Zblokované střely:      0
Hity:                   4
Vyhraná vhazování:      0
Prohraná vhazování:     0

Góly: 0 Asistence: 0 Body: 0 +/-: 0 Trestné minuty: 0

David Kajínek hodnotí svůj výkon:
„Snažil jsem se plnit především své defenzivní povinnosti a nedopouštět se zbytečných chyb, ale nebylo to jednoduché. Zlín hrál výborně dopředu, bylo to ubojované vítězství.“

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení