Akademie Bílí Tygři Liberec

Pro podpisy Bílých Tygrů si přišlo několik tisíc fanoušků

Date of publication Author Martin Kadlec

V sobotu 26. listopadu se v libereckém obchodním centru Nisa uskutečnila autogramiáda většiny opor Bílých Tygrů. Nechyběl ani kapitán týmu Petr Nedvěd. A zájem o podpisy našich hráčů byl obrovský! Už hodinu před zahájením podpisové akce se táhla fronta fanoušků do padesátimetrové délky.

Pro podpis od Bílých Tygrů si přišlo přes dva tisíce fanoušků, někteří oblečení v "tygřích dresech" nebo alespoň se šálou, či ručníkem. Dvacítka hráčů se kromě nových sběratelských kartiček podepisovala také na nové velkoformátové nástěnné kalendáře, na dresy, trička a čepice. Svůj podpis hráči připojili i do diářů, památníků a nezřídka kdy také na tělo.

 
 
Michal Bárta
 
 
Mnoho příznivců libereckého hokeje odcházelo také s cennými fotografiemi. Největší zájem byl samozřejmě o snímek s Petrem Nedvědem, v jednom kole byli ale například také Marek Pinc, Martin Čakajík, Tomáš Vak nebo Jaroslav Kudrna.

 
 
Petr Nedvěd na autogramiádě
 
 
Autogramiáda Bílých Tygrů se konala společně s dobročinnou akcí "Strom splněných přání", ve které můžete obdarovat děti z Jedličkova ústavu vánočním dárkem, který si děti samy přejí. Program zpeštřilo také vystoupení roztleskávaček A-styl Liberec a nechyběl ani stánek "Tygřího fanshopu".
 
 
 
 

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení