Akademie Bílí Tygři Liberec

Bitky Bílých Tygrů na youtube za 10 let v extralize

Date of publication Author Petr Schultz

Když bitka, tak nešetrný zákrok na domácího kapitána Petra Nedvěda. Ten měl v letošní sezóně na ledě hned několik bodygárdů. Na youtube jsme vyhledali pár videí a vy si je můžete prohlédnout v následujícím článku.

David Štich a jeho bitka s Davidem Kočím

David Štich se pustil v sezóně 2011/12 na ledě Holešovic k názorové výměně pěstmi dvakrát do sparťanského bijce Davida Kočího. Obě šarvátky ale prohrál, přesto sklidil velký respekt u všech. Do bitkaře ošlehaného několika drsnými krvavými rvačkami se nepustí jen tak někdo.


Vostrý Štich a pomocník Vošvrda

Roman Erat koncem listopadu v duelu Brna s Libercem v KAJOT Aréně nevybíravě sestřelil za tygří brankou útočníka Petra Nedvěda a mělo to pro něho nedozírné následky. Na ledě v tu chvíli totiž operoval bodygárd David Štich, který se moravského útočníka s chutí ujal. Tomu přijel na pomoc Robert Petrovický, a tak musel do skrumáže skočit i brankář Tomáš Vošvrda, jenž si vzal právě slovenského forvarda do parády.


Nevybíravý faul kolenem a revanš Podkana

Ve druhém semifinále na libereckém ledě v sezóně 2010/11 se Slavií vedli Severočeši už 4:0, když v tu chvíli v osmatřicáté minutě Jiří Doležal fauloval Petra Nedvěda na koleno a v zásadě tak musela přijít pěstní odveta. Té se ujal útočník Andrej Podkonický, který si z klubka hráčů vytáhl svého vyvoleného a naložil mu od cesty co proto.


Bijec David Štich si podal třineckého Adama Rufera

Bílým Tygrům se v prosinci příliš nedařilo a na domácím ledě pohráli v rámci 27. kola Tipsport extraligy s Třincem 1:4. Svou frustraci, a zároveň hecnout mančaft do dalších zápasů, si chtěl vybít obránce David Štich. Liberecký bek s ocelovou pěstí si chytil útočníka Adama Rufera a počestoval ho osmnácti ranami. Ten se mu snažil konkurovat, ale vysoukal ze sebe jen 10 přesných úderů a skončil raději na ledě.


Netradiční bitkař Lukáš Vantuch

V posledním dvaapadesátém kole Tipsport extraligy zavítala na led Liberce Plzeň. Bílí Tygři vedli v polovině utkání 4:2, když Martin Heřman sestřelil, a možná čistě, u mantinelu kapitána Petra Nedvěda. To se nelíbilo Lukáši Vantuchovi, který si nenechal pláchnout indiánského štírka a prozradil mu, co si o jeho dohrání myslí.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení