Akademie Bílí Tygři Liberec

Skvělá zpráva! Petr Nedvěd si z mnoha nabídek vybral znovu Liberec!

Date of publication Author Martin Kadlec

Český reprezentant, ikona libereckého hokeje a kapitán Bílých Tygrů Petr Nedvěd dal znovu přednost Liberci před nabídkami ze zahraničních soutěží. Byť čtyřicetiletého zkušeného útočníka lákaly kluby z KHL, Petr Nedvěd se nakonec dohodl s vedením libereckých Bílých Tygrů. Stejně jako v minulých letech i letos se jedná o kontrakt na jednu sezónu – tedy do 30. dubna 2013.

 
 
Petr Nedvěd
 
 
Petr Nedvěd byl především v posledních dvou sezónách klíčovým hráčem Bílých Tygrů. V uplynulém extraligovém ročníku, nejen že vytvořil klubový rekord produktivity, ale stal se i nejproduktivnějším hráčem celé soutěže, což se doposud žádnému libereckému hráči nepodařilo. Celkem už Petr Nedvěd v dresu Bílých Tygrů nasbíral 179 kanadských bodů za 67 gólů a 112 asistencí.

Vyjádření prezidenta klubu Petra Syrovátka:

prezident klubu Petr Syrovátko
"Mám velkou radost, že mohu fanouškům potvrdit tuhle skvělou zprávu. Petrovo rozhodnutí je pro mě potvrzením, že Liberec a Bílí Tygři jsou pro něj srdcovou záležitostí. Petr se během posledních čtyř sezón strávených v Liberci stal bez nadsázky opravdovou ikonou klubu. Vše navíc korunuje fakt, že je odchovancem libereckého hokeje a svou skvělou kariéru začíná a končí zde. Zároveň ale hned dodávám, že to nemusí být Petrova poslední sezóna. Hokejem se baví, a pokud mu vydrží zdraví, může jeho kariéra pokračovat ještě v dalších letech. To, že na extraligu stále má, dokázal i v poslední sezóně."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení