Akademie Bílí Tygři Liberec

Petr Nedvěd: Šlo to na nás ze všech stran a my jsme s tím nic nedokázali udělat

Date of publication Author Radoslav Vavřina

Mladá Boleslav/Liberec - Ani druhé barážové utkání v Mladé Boleslavi Bílí Tygři bohužel nezvládli. Na ledě Středočechů opět inkasovali sedmkrát, nyní se však ani jednou netrefili do branky domácích. Ti už na Liberec ztrácejí jediný bod. Po utkání s novináři hovořil kapitán hostů, Petr Nedvěd.

Petře, jak jste viděl dnešní zápas?
Já ani nemám slov. Soupeř byl lepší po všech stránkách. Zatím v baráži podáváme nevyrovnané výkony. Když jsme vyhráli čtyři utkání v řadě, vypadalo to, že jsme se nakopli. Teď se nám nepovedlo domácí klání s Chomutovem a dnes to byla pro nás katastrofa. Momentálně se, jak se říká, chytáme stébla. Prohrát o gól mnohdy zamrzí více, než dostat takový náklep. Co nyní musíme udělat, i když to vůbec nebude lehké, je na tento zápas co nejrychleji zapomenout. Měli bychom se z toho ponaučit a jít dál, protože v neděli nás čeká další extrémně důležitý duel. Není tedy čas, abychom strávili dva dny s hlavami mezi nohama. Nesmíme tam jet v takovém rozpoložení, v jakém se nyní nacházíme. Tu sklenici hořkosti si vypijeme až do dna, ale zítra se musíme začít soustředit na další zápas.

Bylo to dnes pro tým horší než před dvěma týdny?
Ten minulý duel jsme třikrát vedli a pokaždé jsme jim nabídli vrácení do hry. Tehdy jsme si to prohráli sami. Dnes to ovšem bylo od začátku do konce, šlo to na nás ze všech stran a my jsme s tím nic nedokázali udělat.

Směřuje to k tomu barážovému superfinále mezi vámi a Boleslaví příští pátek?
Těžko říci. Předtím nás čekají dvě klání, která musíme zvládnout. Momentálně se musíme soustředit na Olomouc a pak uvidíme. Pak nás čeká další utkání v Chomutově, takže nemá cenu přemýšlet ani spekulovat o tom, co bude potom. Teď je na nás, abychom se z toho rychle oklepali a odvedli slušné výkony. Je to podobné té situaci, za které jsme jeli na Hanou před čtrnácti dny. Jsme na tom malinko lépe, protože nyní máme nad Boleslaví náskok. Bylo by ale špatné, kdybychom to nezvládli a Boleslav s Chomutovem vyhrála.

Petře, díky za rozhovor, ať se daří!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Vítězná série dorostu je u konce. V divokém zápase podlehl Litvínovu

Šlágr kola juniorské extraligy pro Třinec. Rozhodla druhá třetina

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení