Akademie Bílí Tygři Liberec

Den před Vánoci přivítají Tygři na svém ledě Kladno

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Ve velmi neobvyklém termínu odehrají liberečtí hokejisté utkání s Kladnem. K úvodní buly se totiž centři obou mužstev skloní ve čtvrtek 23. prosince, tedy pouhý den před Vánoci! Důležitý střet s Rytíři začne v 18:00.

Bílí Tygři Liberec versus Rytíři Kladno

Rozdílná forma

Kladenským se v prosinci nedaří. V posledním měsíci kalendářního roku totiž zatím odehráli pět zápasů a ze všech odešli jako poražení, v uplynulém kole navíc schytali debakl 2:9 od Hradce Králové. Do utkání s Tygry tak jistě Rytíři půjdou po hlavě a stůj co stůj budou chtít nepříznivou sérii ukončit.

Severočeši naopak z posledních pěti duelů vyhráli tři a z dvanáctého místa v tabulce se vyšvihli na desáté. Naposledy svěřenci Patrika Augusty uspěli na ledě Karlových Varů, kde vyválčili vítězství 3:2 a zaznamenali tak úspěšný návrat po reprezentační přestávce.

Martin Faško-Rudáš o utkání v Karlových Varech

„Zápas byl ohromně důležitý. I přes druhou třetinu, kde jsme dělali chyby a soupeř vyrovnal, se nám ale povedlo urvat výhru.“


Předvečer Vánoc

Důležité střetnutí pro oba celky se přitom odehraje 23. prosince, tedy den před Vánoci. Z hlediska extraligy se jedná o velmi nezvyklý termín, takto těsně před příchodem Ježíška hráli Tygři zatím pouze dvakrát – v letech 2007 a 2008. Obě utkání Liberec vyhrál, podaří se mu to i tentokrát? Zápasu budou mimochodem přihlížet i klienti libereckého centra Naděje, které Tygři pozvali na hokej v duchu tradice místa pro hosta. Více se dočtete ZDE.

Předvánoční duel s Kladnem začne na ledě Home Credit Areny ve čtvrtečních 18:00. Nadělí si šelmy předčasný dárek v podobě tří bodů?

Poslední vzájemný zápas

Kladno vs. Liberec 2:4
Branky a nahrávky: 22. Melka (Ticháček, Filip), 36. J. Suchánek (Hajný, Dvořáček) – 9. A. Dlouhý (J. Šír, Klapka), 9. J. Vlach (M. Zachar), 12. M. Rosandić, 59. A. Dlouhý (Klapka).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení