Akademie Bílí Tygři Liberec

Doraž na Benátskou a poraž Tygra!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Už příští týden proběhne ve Vesci další ročník oblíbeného hudebního festivalu Benátská a Bílí Tygři u toho nemůžou chybět! Pro své fanoušky si přímo v areálu připraví speciální chill-out zónu a unikátní možnost utkat se s hráči v různých aktivitách!

Jako každý rok si Bílí Tygři nenechají Benátskou ujít. Letos jsme si navíc pro své fanoušky přichystali řadu novinek. Na místě bude v pátek 27. července a v sobotu 28. července pro návštěvníky festivalu připravena tygří chill-out zóna, kde si můžete na chvíli oddechnout od festivalového shonu a zasoutěžit si o spoustu zajímavých cen.

A pozor, ve hře bude také voucher na dvě permanentky na novou sezonu! Více informací, jak ji získat, se dozvíte přímo na místě, tak si rozhodně do naší chill-out zóny najděte cestu!

Chybět samozřejmě nebude ani stánek s fanpředměty, kde si budete moci zakoupit také limitovanou edici triček připravených přímo na Benátskou. To ale nebude vše. V pátek i v sobotu se zde od 14 do 18 hodin budete moci setkat s hráči A-týmu Bílých Tygrů.

Ti se s vámi rádi vyfotí nebo se vám podepíší, především s nimi ovšem můžete změřit síly v některé z připravených aktivit. Myslíte, že dokážete porazit Tygra? Tak to pojďte vyzkoušet! Pokud to dokážete, můžete se těšit na speciální tygří dárek, který vám přijde vhod nejen na Benátské, ale také v průběhu celého léta.

Nenechte si ujít oblíbený hudební festival Benátská a doražte do naší tygří chill-out zóny. Těšíme se na vás!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení